winning11

查看: 8895|回復: 3

新園桑拿

升級  83.7%

二星會員

琴“新園桑拿”的89號仔好似盛泉的89號(因爲我自己轉過佢系盛泉時的帖),于是按照廣告上的電話問個究竟,答案同我諗一樣,其實我轉佢貼時都覺得佢好似幾靚、仲又少少清純甘。于是就冒雨去搵佢。一去到從門口入去要經過一小段路,沿路有小橋流水。我以爲入咗公園添。入到去前台一般...
 looker幾大,,沖涼格幾多,沖完凉就出大堂休息區,大堂休息區ok,十多個座位到! 系大堂休息區坐左一陣,就同部長講入房,佢呢到D房系2、3樓的。房間幾十餘間左右,入到房感覺乾淨,整潔,設有電視.部長就問我有相熟技師嗎?我話89號系到嗎?部長話系到,不過啱啱上锺,要等2個锺。嘩!兩個锺。最憎就系等咖。我話算啦,唯有下次再來找佢。甘呢幫我介紹吧。部長話好呀!就去叫技師。過左一分鐘就帶左個66號入來。相頭一般。body一般。就系個面“青春豆”多左D。part 1 :有水準, 認真地按了30分鐘冇偷懶! 抵讚!part 2 :除bar攬下佢上面對波波 ,一隻手搽晒。一搽佢就叫,越搽的快她叫的越大聲,隔褲玩妹妹小聲呻吟.都幾多水,摸幾分鍾就隰曬。又瞓低用條琍搞我耳仔和麵,玩了差不多半個小時出咗野。還有時間。囡囡繼續按了,按左一陣就夠锺。總體條女雖然唔係靚果种,勝在夠聽話,又主動俾我搽、摸。買單128蚊人仔走人。走果時個部長同我講有VIP房,呢又唔早嚮。個場總體可以。我會再來。找89號。

升級  45.33%

三星會員

又係自己去玩果時影架...

升級  2.17%

三星會員

即刻拎今期星期五出黎對照下,新園同盛泉制服一模一樣,應該係同一集團啦 )

升級  1.48%

二星會員

she is good and pretty