winning11

查看: 3771|回復: 4

益X堂report

升級  83.7%

二星會員

琴日下午,拿個版去廣信酒店俾個客,睇完果時落起大雨。大鍋無帶遮點算好,落到樓下先算,落到2樓諗起呢層有間益X堂。之前好耐前試過一次。心諗不如去再試下都好。反正到走吾到。于是就再從一樓坐返電梯上去2樓。去到和第一次一樣前台一般... looker幾大,,沖涼格幾多,大堂休息區ok,二十幾個座位到! 沖完凉房就同部長講入房。房間幾十餘間左右,感覺乾淨,整潔,設有電視. 入到房部張好詳細介紹呢到有D咩服務,列如:宮廷推油:138蚊雙锺、港式168蚊雙锺,仲有.....。甘我話港式得啦。跟住部長話有無相熟技師,記得上次我來系叫66號,就問66號系我系到。部長話系到。就出去叫佢入來。過左一分鐘。66號入來。同第一次見佢時一樣。幾靚,body一般。廢話少講,開波。先按背,按左幾分鐘就落油推背。手勢OK,幾到位。比第一次有進步。抵贊。然後推patpat,推下推下開始咸濕我。從后抓我荔枝,仲叫吉起個pat,之後從下面往前面甘抓我條野。幾舒服。抓完後有用“九陰白骨抓”抓我pat,好痕。之後到前面。每次到推前面時我就雙手就開始吾規矩啦。伸手去摸波,但吾舒服。佢好醒水,自己除bar解扣,嘿嘿,對波幾大下。搽下,又去搞佢粒lin頭。摸下摸下,佢話好痕,我坐起身睇下佢的lin,哈哈,硬咗囉。條囡一邊打我一邊摸距下面,條囡無格手。我摸到佢hing到翻白眼,佢就加快套弄速度,十分鐘後我就收皮搞掂。之後同囡囡頃下計。夠锺走人。又吾記得帶161同《星期五》的coupon。買單168蚊。總體囡囡全程主動,無格手。OK!可以再去。

升級  1.11%

二星會員

肥版徐子期?
啤酒我只會飲喜力! Heineken Forever

升級  13.7%

二星會員

印象中段野同張相都有個幾兩個月,抄人最好寫轉載

升級  2%

三星會員

兩個月架喇, 都唔知條女仲在不在呢個場?

升級  83.7%

二星會員

吾系廣告。系落锺時影的。佢走時俾我叫返來影相,所以對門埋就開左囖,你地吾信我都無辦法。