winning11

查看: 3182|回復: 3

以前咀咀 XX岸異地重生

升級  45.33%

三星會員

原作marksman

昨日臨放工落大雨, 班老友吹雞要上去浦, 終於去左那個現時多左好多港人轉移左去既浦點 (希望各位師兄睇得明), 臨到天橋望到右邊有個名字好熟, 我重以為同名同姓, 見係新場, 走去睇下乜料先啦, 點知走到埋去, 姿客, 部長,經理都識, 都係以前 XX岸 D 舊人. 咁梗係訂佢地房啦, 重捉埋個靚女經理陪我地食飯添.   
講返個場, 裝修唔錯, 有三層, 房都算大, 無線咪, LCD 大電視, 唔使駐房DJ, 酒水買一送一, 唔算貴, 最低消費係4百幾細房, 話就細房, 但一D都唔細, 6 pair 人坐都唔迫, 最緊要係女多, 有選擇, 行 1-3-X制, 我老友無上房, 比左一百條女無炸型, 所以肯定無錯, 我就食三百快餐, 過夜應該都係6, 但未試唔敢肯定, 比錯料會比 bro 吊, 會好痛    , 重有, 房唔使出街.
佢地有車接送, 係免費, 當然比一二十人仔個司機大佬係唔少得, 但始終係一個好服務, 係新小巴黎架, 唔錯架,

升級  3.75%

三星會員

請問可唔可以詳細少少講下專車接送?

升級  99.63%

二星會員

又講到我主場,細房380起,收費大至同金龍鳳凰差唔多....

升級  44.67%

三星會員

唔知金海 X 老板係唔係以前水哥呢 ?

以前咀咀 開X吧 的部長call 我開X吧也在沙灣也重生了 ,

等我去了知道地點再寫出來