winning11

查看: 6783|回復: 4

羅湖酒店桑拿之旅

升級  83.7%

二星會員

琴日下午,無咩事做。更啱又行到深濠附近,本身就想去深濠。但諗起邊轉貼講羅湖的68號的,因爲我覺得條女真係幾靚甘。所以就轉場去羅湖大酒店搵68號。于是就往后行去羅湖酒店。上到去沖凉、換衫就直接入房唔去大堂休息廳坐。部長帶我入房,列牌問我有無相熟的技師,我話68號係唔係到。部長話68號已經不做了。噢!咁䚍的囡囡甘就唔做,浪費。甘到無辦法,甘呢幫我安排。部長話好。之後過了意分鐘,部長帶左個8號過來。都可以啦,留低。先就按背。唔錯,手法幾好。之後落油推背。系甘前後甘推。推到背脊有D熱。好勤力甘推背。然後推patpat。抓我條野同埋兩粒荔枝。幾舒服。反身開始推前面。我對手就開始唔規就伸到去佢胸前。佢話唔好甘心急,就話坐側D容易我搽波。于是就真係坐系側面,開始落油幫我雀。發達啦。就伸手去,但件制服唔好伸手去搽。佢話件衫側面有條拉鏈,拉就可以容易D叫我去拉開條拉鏈。佢只手全系油,唔方便拉。我幫你,我最锺意幫助人的。就拉開條鏈跟手解開個bar。嘩!上半部可以解除束縛比我完全享受凸凸嘅手感,妙不可言。幾好搽手。囡囡自己都有感覺咁有小小深呼吸。下半部就只能隔山打牛。不過都俾我摸都濕晒。仲有小小扭動,好似好hing甘,系甘加快速度我只雀。噢!頂唔順啦。終于出咗夜啦。囡囡幫我清潔,清潔完就去洗手。入來件仲有時間繼續幫按。我68號甘快就走左。可惜。囡囡話聽講有三個香港同胞同時養佢。我話甘使鬼做咩。又話果三個人都知道呢件事。我心諗你三條友傻左。系我就去搵第二個碼頭算啦。夠锺走人。買單:168蚊(又唔帶coupon。唔得,下次將161或所有場的coupon印晒出來或者剪晒《星期五》的coupon出來。可以隨時用)。走人。今次條女OK啦,不過不失。

升級  3.75%

三星會員

果三條友咁都制??

升級  8.89%

二星會員

俾我就打死都唔肯........ 同其他人分享自己條女....... 痴線0既咩
人生難得可以輕鬆一下

升級  62.59%

二星會員

可惜。囡囡話听講有三個香港同胞同時養佢。我話甘使鬼做咩。又話果三個人都知道呢件事。我心諗你三條友傻撚左。系我就去搵第二個碼頭算啦

佢咁樣都噤多人包,唔信
大丈夫係我呀! oh very nice!!!

升級  57.92%

三星會員

我喜歡