winning11

查看: 4748|回復: 6

初試盛X桑拿報告

升級  83.7%

二星會員

琴日中午同個friends去寶安南路的“湖南人”湘菜管吃飯。吃完都差不多2點。個friends話要返公司處理D文件先走,得返我一支公。吾知去邊好。突然諗尼附近好似有間叫到“盛X”的桑拿。正所謂“飽暖思淫欲”於是出到馬路就兩頭望,睇見對面就系盛X桑拿。於是就去睇睇。反正無試過尼間場。
去到前臺一般... looker同沖涼地方一個字形容“大”,,沖涼格幾多,沖完涼到休息區坐。大堂休息區遊系“大”,幾十多個座位到!坐左幾分鐘到就同部長講入房, 房間幾十餘間左右,房間吾系大但感覺乾淨,整潔,設有電視.部長列牌問有沒相熟技師,我話第一次來,你介紹啦。部長話好就去叫囡囡。叫到個*(號入來。相頭可以,body一般。收貨入來。佢入來先幫我除咗件衫落嚟,我話唔洗除褲咩?距話褲一陣先除啦先推背,推背全程都喺拎油喺咁推,唔知喺咪我真系筋骨勞損,條囡一嘢楂落我膊頭個時疼到我起飛,問我洗唔洗再大力,要大力嘅話同佢講聲,佢會再大力D,我話唔洗囉,就咁就得囉,跟住條囡企喺我頭前面,跟住我兩隻手喺咁楂距只蘿,哈哈,好彈手下,跟住四圍咁摸,條囡無避開,正!傾下計仔。過在一陣我話唔洗推背啦啩,距笑咗下話,咁推PAT PAT囉,我即刻瞓喺張床到,打開只腳俾條囡推PAT PAT,條囡一邊推PAT PAT一邊同我傾偈,跟住玩下袋仔,全推手法感覺可以,跟住距叫我轉身,哈哈,推前面啦,查實同間間差唔多,最後都喺打埋飛機,用油打,油用曬嘅話條囡會叫服務員拎BABY油打,打咗好耐,跟住坐咗起身伸手入條囡嘅BAR睇條囡嘅LIN,哈哈,硬咗囉。
條囡一邊打我一邊摸距下面,條囡無反抗(隔住褲摸,佢話間場唔得囡除衫),最後忍唔住,出咗,全程打機用咗三十分鐘到,條囡用紙巾細心擦乾淨之後就話距先去洗手,跟住我瞓喺按摩床到睇電視,跟住條囡洗完手噃入嚟之後話幫我推下只腳,我梗話好啦,跟住就差唔多到鐘囉,跟住起身條囡幫我著衫著褲。之後沖涼走人。買單:168蚊。總體:條女幾好,吾會太差。都幾聽話。有機會會再來。

升級  42.17%

三星會員

有樣有青春喎,唔錯!
好野,你係得既!

升級  68.25%

三星會員

好青春,我中意!!  
天將降大任於斯人也,必先餓其體膚,苦其心智,勞其筋骨。

升級  0.74%

二星會員

very detail report
thanks~~~

升級  52.59%

二星會員

呢件一直好想試;但斯文靚女至驚佢太保守....

其實應該係自己放咗(俾田貝主場寵壞了),以前覺得好正的服務,而家都覺得係保守,所以唔易盡興…
孤身 ~ 走我路. 好想溝女, 但無料到...

升級  84.44%

二星會員

呢D初哥级o既ID写o既野, 多數係AD, 經驗之谈, 大家自己判斷

升級  81%

三星會員

青春無敵囉