winning11

查看: 7720|回復: 5

嘉X城 - 前例線按摩report

升級  45.33%

三星會員

轉貼
前言:
本來好耐冇去機場起機, 不過睇0左D 師兄 0嘅嘉X城前例線按摩report, 好似幾好玩, 咪等登去試下.

環境:
聽司機講, 嘉X城有一間近黃崗, 一間0估羅湖, 羅湖間叫休閒中心先有得玩前例線按摩, 另一間叫俱樂部係冇得玩同貴近成倍d價錢, 資料錯0嘅話你打鳩個羅湖區0個間個司機 , 唔好搵我. 去到0個陣個場比較up dup , 個d locker仲係用普通鎖匙 , 個沖涼同池有d似香港0個d, 一樣咁細, 不過出到大廳都算清潔尚可. 同埋佢地叫前例線按摩叫做保健 , 要0嘅C hing咁講就得.

囡囡:
睇相0架, 真係一幅幅貼係牆上果d, 你去骨灰庵都見過, 睇過下質素一般, 有d仲麻麻 , 不過都預0左, 我初時睇相揀0左一個, 見到樣之後彈0左, 揀0左一個d侍應推薦0嘅, 真人有d似咖啡貓 , 咀細, 皮膚OK, 樣子可以啦, 我要求不大.

按摩過程:
開始例牌我面向下瞓低, 囡囡一開始已經用油幫我推一陣背(油我自己買, 百幾蚊, 對細佬梗係用好0野 ), 跟住拉抵少少褲推屁股, 間唔中掃下股隙, 之後又憂返好條褲, 再推左右腳, 其中會伸隻手入你褲浪推你屁股 , 仲不斷幫你練下你細佬同你大腿之間0嘅位置(我覺得麻麻地舒服, 可能我果個位多毛 ), 得閒仲撞下你個袋袋, 推多一陣轉身.
轉身後幫我推肚同胸, 推胸其間不時掃過我乳頭(有d毛管動0嘅感覺 ), 幾得意, 之後再拉低少少褲, 係咁推下你細佬對上0嘅位, 都尚可, 之後再推左右腳唔講喇 . 直接跳到囡囡幫我蓋張大毛巾遮住短褲個位, 再張成條褲完全拉低晒, 就開始不斷0係我細佬附近推油按摩 , 間唔中撞下我袋同條0野, 不斷推不斷推, 推下推下推到上0左我個袋, 又練下又間唔中由袋掃上去條0野度 , 幾舒服, 推推都開始慢慢同你上下陏, 由慢變快少少,  隔0左一陣就問我洗唔使出埋, 我梗係問要多少小費, 佢話隨意喎, 之後就直情係咁上下陏, 間0左十零分中爆出 , 囡囡幫抹乾淨完事. 我趕時間我就立即著衫同比0左$100比囡囡走人.

結論:
特別又唔係好特別 , 試下冇妨比我(都冇所謂, 試過玩算, 冇諗住再去), 同去機場差不多, 收費$128, C hing 們自己諗啦.  試過唔好唔好返0黎小我.

升級  2%

三星會員

同意啊, 咁先至刺激啦.

升級  43.33%

一星會員

原帖由 遮神 於 2007-4-28 11:21 AM 發表
同意啊, 咁先至刺激啦.

very exciting
Nil

升級  76.67%

一星會員

try no .^% , face ok , young & pretty ,
Slim body , 4c Ball Ball , also good skill in HJ .

升級  14.92%

三星會員

我去過一次,門面到沖涼地方太舊,LOCKER感覺又像不太安全,到休息室先感覺像樣一些, 前例線按摩亦正亦邪,大致上我只能給60分,除了專車接送我給100分外(真正的遠近皆到)司機大佬說深圳區內皆接送,上下沙水圍皆可,這樣值得一讚!

升級  58.75%

三星會員

多謝包膠,機場我少去!
精選語句:『你最重要的性器官不在兩腿之間,而是在你的頭腦裡』