winning11

查看: 10207|回復: 2

新人的桑拿經歷 (邪骨篇)

升級  70%

一星會員

近半年邪骨去少了(小邪、機餐),因為覺得食到好野既機會好少,而且好多以前的機場都變成ABC場,唔好話個囡囡叫你開C,就係大廳個部長都已經係煩到嘔,咩好服務、好身材乜乜七七一大鑼,入到去選十轉,到第十一轉就發覺受騙。五舊去東莞大細一齊黎啦,大佬﹗但係世事無絕對,近呢幾次都好經歷喎﹗

未上正場先講舊料,曾經的主場飛蟲,幾年前真係得,食過唔少好野,但係每況越下,以為自己去左長隆。但係房都OK既﹗

航胸,為一可取就係酒店房,囡囡都有驚喜,但多數都有驚無喜。

其它都唔記得叫咩名啦﹗但係有一間一定記得,就係心麗,個度既板間房好有FEEL,一部冷氣兩間房用,軟既會令到自己覺得去左非洲食人族,仲要收168。但係而家好似裝修過同改左名,但係睇返相都係個班女。如果有兄弟試過,恭喜晒,請出個報告,精神支持。

1. 益X堂
大年初一晚走上去,條LOCKER做埋部長,猛咁叫我開C,我C眼都有既,不過見初一流流,好偉大咁同佢開個B三舊,話明囡唔得轉A。入房時先嚇一嚇,佢唔係帶我去大廳隔離既房,行返出去收銀,再轉入一條黑暗既時光隧道,之後見到一道大鐵門,個LOCKER部長開左幾次先開左道門,咁既環境,自己一條冷,出唔出得返黎都係未知數,想縮,但係我不入地獄...,入到去關門"BOB"一聲,已經出緊冷汗,但係都入左房,房OK都定D,帶第一個黎,都OK唔差,但係我係消LUNG者,彈之後個LOCKER部長煩到嘔,又話特登幫我選,又話好好架啦﹗我話睇多轉得唔得先,佢先死死地氣走返出去,第二個...得喎,^^飲得杯落,開波,又係閒話家常,當你揼得骨多就唔會記得你講過D咩,因為永遠都好似錄音咁,鄉下、做幾耐、幾歲、做左幾多年...第一PART佢好專心咁...坐係我PAT PAT度搖,搖到第二PART,冰火BODY,好得好得,對野好得,大圓堅,仲PINK PINK地添,鍾意呀﹗BODY仲正...不過咁,佢吹就無能力吹爆我架啦﹗見佢辛苦...玩下波仔打出黎算啦﹗滿意咁派彩,出返黎再派三舊,有機會再搵下佢先,不過出面選擇太多啦,機會都幾微。

寫一個都咁長,男人對邪野都係口水多D既,下次再寫。

升級  50.74%

二星會員

what is A B C How much?

升級  2.83%

三星會員

Is it worth to try Plan C in China le?