winning11

查看: 4123|回復: 4

[著LV的毛報告] 嘿嘿香港人

升級  31.11%

二星會員

三年零八個月、八年抗戰,蘆溝橋事變、南京大屠殺,論者一謂到日本仔淫慾我地中國婦女,每每咬牙切齒,咩國仇家恨都湧晒出黎!

不過,各位港燦,大家可曾想過,改革開放前前後後近二十多年間,對我地中國婦女作最大規模蹂躪究竟係咩人?東莞,珠海,中山,深圳,四川,上海,湖南,北京,南京……有雞叫既地方就有香港人,空中飛人,冰火,毒龍鑽,口爆顏射,俾錢既唔俾錢既,呃既,氹既,騙既,為左萬萬千千既中國婦女既西窿,香港人真係咩做唔出?

係度,我向大家宣佈,無論計整體數字以至人口比數,香港男人玩中國女人,都一定比日本仔勝以千萬數計!而且講殘忍,更加猶有過之!

今日,中國已經強大起黎,港燦們仲唔睇清楚呢個事實,上到去仲扮情聖,我唯一可以講就係,我一定會睇住大家點仆街!!!

升級  87.24%

四星級會員

你係到出得post既...咪一--樣曾經係北上既份子...咪又係呃過d女

你估你好--醒丫?你有乜--野權係到話人仆街呢?

加上日本人係姦完再殺~

北上人士係金錢既交易...你唔滿意可以唔出聲

都冇人叫你出post~唔--該

我愛碧咸...

升級  50%

三星會員

我每次"逼害"完國內女胞,都有放低代價ga,又點可以同蘿蔔頭相提並論呢

升級  1.11%

二星會員

我有俾錢,你讀多兩本書先啦!用理性來評論不理性!

升級  12.22%

二星會員

On撚9, 港女同港男拍拖仆野都係為錢份上, 咪又係雞; 你都唔講?!