winning11

查看: 6927|回復: 7

淡水空飛(updated)

升級  62.96%

二星會員

看見這張床, 便知我去了march兄的淡水龍X酒店, 在這裡先多謝march兄的詳細資料. 見march兄的"下一站....淡水 !!"

10/4/2007 -- 按march兄的資料, 11:30am 坐大巴由深圳去到淡水, 車程一個小時多點, 車資Y35.
到總站己1時, 先來醫肚, 在對面的三妹XX, 吃了两個小菜, 一枝老青, 在飯店先打電話留房, 指定要空飛, 對方唯唯諾諾.
出來召了一部的士, 直去酒店, 很快到了, 車資Y10, 上六樓, 出來便看見那個主任像煮熟的狗頭一樣.
上到房, 果然眼前一亮..................

鎖你, 鎖你, 因小弟公司趕貨, 所以咁耐未出野, 在此講一聲鎖你.

講下間房先:
房正中正是聞名不如見面的空飛大床, 左面和上面鑲有玻璃鏡, 不要以為Do野時可以有好多野睇,
只因冲涼房冇門, 冲完涼出泥就變左濛查查, 乜都睇吾到.
房的左便有冲涼房, 上面放一張紅色的膠床, 水喉和水制卻在床下, march兄, 你果間係未咁架?

再講簡女:
個PK主任話原來咁早冇咁多女(甘就吾好叫我即刻泥啦),叫左一件扣肉同一隻恐龍比我簡,
我想要睇多轉, 點知個PK主任話係得佢地識玩空飛, 其它女要四點後先反工.
兄弟, 識做啦, 四點後先好去喇.
C兄們, 你地教我食扣肉定恐龍啦? 件扣肉就白白滑滑, 隻恐龍就.........唉..... 今日就食扣肉啦.

關門後, 條女就自己除衫, 我在看她除衫時, 她問我點解吾除, 唉...呢D東莞指定動作, 梗係你同我除啦.
條女笑笑口, 除完自己就慢慢同我除, 跟住就叫我扒在紅色的膠床上, 淋水播卒番硯.............
跟住就扒上來, 嘩.............唔好....唔好....唔好....唔好....唔好....唔好停呀.
佢係咁用對38D大奶和有D肥的肚腩, 係我背部係咁磨....係咁磨....係咁磨....唔好停呀.
原來扣肉都幾好味架, 磨左成三分鐘, 跟住反轉, 又係前面係咁磨....今次重攞命.
條鋼棒已經硬了多時, 被佢咁磨法, 做成一定障礙, 條女磨到上氣吾接下氣,  又磨左成三分鐘.
跟住就訓係度同我冲水, 我咁大個仔都未試過訓係度冲涼, 真係過引.

冲完涼出泥, 條女就同我响張空飛大床度做D東莞式指定動作, 乜吾系空飛咩, 我問條女....
件扣肉話佢吾識, 重未學..吊那媽....^#@**#@.... 果個PK主任信一成都死.
至於那些莞式服務, 更比不上cp............唉.....唉.....唉.....唉.....不用提.

既然來了, 飯菜擺開, 好又一餐, 吾好又一餐, 唯有開飯啦.
條女同我担左一陣, 就戴套騎上尼, 騎得两騎, 我就同條女講, 不如都試下個空飛D吊下吊下果套帶,
條女話好呀, 不過就吾識, 要我教佢.
我叫佢坐在中間較闊的那條帶上好像蕩千秋一樣, 左右各有一條較窄的帶吊, 將脚掌掛上,
我就企响度, 對正洞穴插入去, 哈....又幾好玩下.
條女吊在半空, 完全發吾到力, 我就捧住一對好股 (2628+941), 前後前後的蕩, 下下到底, 插到條女鬼剎咁嘈.
我連腰都吾洗郁, 前後...前後...前後...前後...前後...系條女
吾好停.....因為條女發吾到力, 亦都冇得叫停.
最爽就是睇住鋼棒深入洞中, 拍拍聲, -到條女眼都反晒.
就俾我插咗差不多十分鐘先出野, 真過引    .

總結: 雖然冇正式玩空飛, 不過都算見識過.

出來後去了march兄去過的月亮x洗脚. 又有奇遇, 另開文章. (不要吹我出野啦, 吾返工邊有米happy呀)

升級  28.67%

三星會員

我都想知呀快d寫下文喇
醉了方知酒味濃
愛過方知情意重
人生得意須盡歡
莫使賓周空對穴

升級  54.81%

二星會員

刀唔知响邊樹轉貼番黎的包膠

升級  2%

三星會員

吊引啊, 快d出下一part啦.

升級  62.96%

二星會員

剛update 左, 推番上尼先.

升級  61.11%

二星會員

我上次夜晚去睇過十幾囡囡不過無問邊個識玩空飛,因為我要左間大圓床醫生椅!!

升級  2%

三星會員

唔錯啊...紅床好玩.
上星期我都去左ds, 不過係去左x惠.

升級  2%

三星會員

x惠酒店幾 RMB300 全包, 部長加多RMB100.
D房唔錯啦.