winning11

查看: 2319|回復: 2

沙灣..失望/谷氣之旅

升級  45.33%

三星會員

小弟已經好耐無出報告兼無出來玩,難得班friend興致勃勃call我出來....就一於....瀟洒走一回!
下午1點火車站集合,唔好講笑.....清明節過關,真係幾多人架!不過呢d過關人潮,無阻我地救國既決心! 一出關口就直接去停車場搭麵包車,有個白牌司機問係咪要車,就問下幾錢,條粉腸...開價100RMB,我即刻返去排隊等麵包車!
由於好耐無去玩,加上過完年之後,基本上d媽咪,部長都換哂第二班人,幾經辛苦,終於搵到媽咪訂到房....咁就上K房揀囡囡啦 ,開始已經講明要去馬,我亦聽到媽咪叫佢地方便先好入來!都係果幾味,唱下歌,猜下枚,飲下酒,大約下晝6點鐘,班friend開始上房去馬,突然間.....有兩條八婆話唔去,咁我地租左過夜房架嘛,叫媽咪過來....話退房,又話唔得,話叫返條八婆過來喎,叫佢返來都無哂feel啦,西口西面,點吊啊!最後.....不歡而散......唉.....成個行程.....都幾失敗!

P.S:  囡囡坐台費:已經加左$50....升幅達百分之50....以後大家去CP玩仲好.....以前去沙灣貪佢又平又近.....而家真係....含得能 !

升級  99.63%

二星會員

講到我主場沙灣...唔知係邊間k場

升級  1.48%

二星會員

昨晚同友人夜探沙灣“雷射“約10:30pm, 全院滿座一間房都無,只能呆坐大廳觀看90's大陸歌聲show, 但都見幾十件囡囡不停出出入入,於是叫mami及經理bring女坐台,經理開價 : 1.5﹣3-6, 等等等等左30幾分鐘都無任何囡囡過來, 眼見期他叔叔都有囡囡坐,最後PK經理還叫我們轉細?,於是check bill走人,出去再check其他K場,但房價偏貴及好泠清, 吾多似有環境,最後同友人坐$80幾的士往咀咀食左過麻麻之快餐然後返港。
請問沙灣還有那間K場去得過??
Thank you
Pretty sexy girls, I like to Fxxx them all