winning11

查看: 3686|回復: 3

去“乙海”sn再次谷氣!以後不去!

升級  45.33%

三星會員

轉貼

今日下午上深圳傾D野,一直傾到成八點鐘,
本計劃左去淡水找位老友飲野旁旁,見天寒又落雨,
加上已多年無去過,唔知果邊D治安點,夜麻麻一條友坐車去都係咪制,
終始又係去“乙海”sn算!
去到人不多,冲完涼就入房,
主任問今次有無約左囡囡,自18走後,仲邊有吖!
我仲話上次佢介紹果件唔掂,今次搵D好D呀!
結果都係一般,
唉!18走左真係搵唔番件好似佢咁既質素同服務態度既囡囡!
今次條囡囡乜老no.都懶記,揼完就出大廳按腳,
話時話今次按腳位師父按得好好!
按完就沖涼走人,沖完共三條友在換衫,
乙海更衣室本就不大,見有一條友坐係度換,果袋又放係櫈度,已無位可坐,
只好企係度換,我著緊第一件衫,果位條新locker仔已拿拿臨將我D衫袋攞晒出來,
仲放錯我件褸係果條友度,我本想出聲小9佢,
見係新人黎,就算!條友換好左,我坐低著鞋果陣,locker仔已將隻毛巾碟「第」到我身邊,
我話你趕住收工呀!佢無出聲,不過,換好衫我都放低¥10先走,
出去柜面俾錢,叫我俾268,我愕晒然,望下個收銀,
佢一邊大聲問更衣我幾號,一邊大聲叫我俾268,
我已火都來,果陣佢聽到更衣佈出no,就知搞錯,但係對唔住都無句  ,
旁邊有位主任仲問我乜事,我已經好Q嬲 ,少佢一句落低220就按lift走,
條主任望住我,話我好“小”人無d斯文,
我嬲到震 ,咪狂“小”9佢,跟住熟果位主任出來打完場,
佢老X,咁既服務,真係一肚氣,以後唔再去!  

升級  13.7%

二星會員

粵海98+100小費之嘛!有coupon仲可以減20,d女好得,上次幫我推油既女仔,身高、腿長、樣靚、吸手波、暈得我一陣!

升級  76.67%

一星會員

唉! 上次去,叫條女除低D個Bra都唔比,有寶甘

升級  52.59%

二星會員

去過 3 次。

第 1 次:好好

第 2 次:好…普通

第 3 次 (前晚):好差!

不過,仍會再試真 d 的。
孤身 ~ 走我路. 好想溝女, 但無料到...