winning11

查看: 6898|回復: 5

三沙 之 新洲村 [ 銀天閣桑拿 ]

升級  88.58%

三星會員

轉貼 by discuss  whoryou

第一次出REPORT,哈哈,寫得唔好,大家免笑。

3月17日晚黑落住細雨自己一條友得閑過頭去咗呢間桑拿,呢間桑拿平時就路過就見得多,但今日就逼到爆,要入去試一試,入到間場,第一嘢望落去還可以,入到更衣室,都幾多LOCKER,換咗衫連涼都唔沖,有一個部長領路,問我洗唔洗足浴先,我話唔洗囉,你呢到無房嘅咩?距話:有,梗有啦,一邊行距一邊問我想做咩式,我話你呢到有咩式咖,距話有中式、泰式、法式,咩價錢,問落三式價錢差唔多,最後都喺嚟個法式算囉,還掂未試過,試一試先,跟住個部長問我有無相熟技師,我話無吖,距話距帶過嚟俾我睇,部我飲唔飲嘢,我話唔啦,部長走咗之後睇咗下周圍環境,間房有兩張床,一部液晶電視仔,一部暖爐,中央空調,一個櫃仔(定兩上櫃仔,忘記咗囉)。

三分鍾唔到,帶咗件過嚟,白褲粉色衫,一眼啤過去,哇,卷發,個樣掂喎,面尖尖哋,細佬當場硬曬,睇落去有得同X西村D靚囡快仔有得揮,跟住就唔洗揀,直接叫部長自己問路走,留底件囡喺到得囉,關埋門之後條囡問我喺咪做法式,我話喺吖,跟住距擺低嘢,幫我除咗件衫落嚟,我話唔洗除褲咩?距話褲一陣先除啦先推背,推背全程都喺拎香薰油喺咁推,唔知喺咪我第一次推法式嘅原因,條囡一嘢楂落我膊頭個時疼到我起飛,問我洗唔洗再大力,要大力嘅話同距講聲,距會再大力D,我話唔洗囉,就咁就得囉,跟住條囡企喺我頭前面,跟住我兩只手喺咁楂距只蘿,哈哈,好彈手下,跟住四圍咁摸,條囡無避開,正!傾下計仔,條囡俾我估中咗喺四川嘅,哈哈。

推下推下覺得急尿,頂唔順,問條囡廁所喺邊到,跟住距帶我去廁所,交曬水費出嚟之後條囡喺門口到等我,跟住噃到房,我話唔洗推背啦啩,距笑咗下話,咁你將衫解咗距,推PAT PAT囉,我即刻將條衫解開咗,瞓喺張床到,打開只腳俾條囡推PAT PAT,條囡一邊推PAT PAT一邊同我傾偈,跟住玩下袋仔,全推手法感覺可以,跟住距叫我轉身,哈哈,推前面啦,查實同邪骨差唔多,最後都喺打埋飛機,用香薰油打,油用曬嘅話條囡會叫服務員拎BABY油打,打咗好耐,越睇條囡越靚,跟住坐咗起身伸手入條囡嘅BAR睇條囡嘅LIN,哈哈,硬咗囉。

條囡一邊打我一邊摸距下面,條囡無反抗(隔住褲摸,距話間場唔得囡除衫),最後忍唔住,出咗,全程打機用咗三十分鍾到,條囡用紙巾細心擦幹淨之後就話距先去洗手,跟住我瞓喺按摩床到睇電視,其中睇到都有幾多港島BRO出出入入,跟住條囡洗完手噃入嚟之後話幫我推下只腳,我梗話好啦,跟住就差唔多到鍾囉,跟住起身條囡幫我著衫著褲,跟住就喺簽小費時間啦,到呢到喺我全程唯一不滿嘅地方。

條囡叫我簽小費,我話最小要簽幾多,最多要簽幾多?距話呢到都喺簽一百小費(哇頂,我不如去皇室簽一百仲好)跟住條囡話喺一百咖,推油呀嘛,跟住俾咗張簽咗一百小費嘅單俾我睇,哇,喺咪啊,雖然囡掂啫,但喺唔費規定都要一百小費咁狼啩?跟住我叫條囡叫距叫部長或者經理過嚟,我問一下距,條囡開始緊張啦,話邊到穩經理俾你啊,跟住逼於無耐之後叫咗部長過嚟(啱好有個女部長經過),跟住個部長入嚟,我問距,你呢到簽小費一定要簽一百先手咖咩?咁狼?距話唔洗一百咖,最多一百,唔得簽高過一百,一百以下都可以簽,自己楂主意,條囡得嘅話,你咪簽一百囉,小D都得嘅,我話條囡啱先同我講嘅喺小費都喺一百咖喔,差幾只字仔就可以換一張紅色嘅毛澤東噃嚟囉,唔得咁咖喎,跟住個部長睇住條囡,條囡話無啊,話距無講過呢句話,好,我算,唔同你計較,你厄我話小費都喺一百,我問你你仲喺話一百,睇你個樣咁靚,咁純,無耐到你喺咁嘅,跟住我喺張單到簽咗小費:10蚊,跟住將張單放喺按摩床到,條囡拎起身睇咗一嘢之後,當場黑面,我同部長講,你自己睇下條囡,跟住我自己走咗出房,個部長同條囡講,你仲唔快D送客人,我走到足浴區時先忘記咗匙牌無拿,條囡啱好出嚟,跟住服務員叫條囡噃房到拿,條囡哦咗一聲後,噃去拎匙牌,俾咗我,就入噃距哋房入面,跟住我就入LOCKER區到換衫准備走佬,走佬換衫前又去咗一嘢廁所,今晚飲湯飲得過多。

埋單個時見到個男部長,叼咗距幾句,跟話唔好意見,距會調查一下,我話你D小姐咁樣講嘢嘅話,唔得咖喎,雖然差個幾只字仔,條囡的確唔錯,如果距老老實實咁同我講小費可以簽100以下,任客人自己簽嘅話,我50、100都可以簽,下次再嚟穩過距,但喺距話小費都喺100,呢句話我就唔喺好鍾意啦,跟住個部長喺咁同我講唔好意見,跟住我就走人囉,部長同我講BYE BYE。

全程用咗:138人民幣。
法式:128人民幣。
小費:10人民幣。
囡囡NO:xxx

個人感覺間場同條囡都可以,特別喺距只瓜子面,沖涼區格仔都可以,五、六個格仔到,有兩個男技師喺咁幫你推,總共兩張床,見到有兩個巨大身軀嘅BRO瞓喺床到,沖涼區仲有濕蒸,幹蒸,幾骨致下。

最影響個人感受嘅就喺簽小費事件。

升級  60.17%

三星會員

俾唔起錢就唔好出黎玩,福田果邊概場係唔包小費,打飛機推油公價100係人都知!

升級  60.17%

三星會員

上邊D大陸人越黎越睇唔起我的地香港人,就係呢D賤精!

升級  63.33%

一星會員

孤撚寒又要辦大爺。屌佢老母啦!

升級  6.67%

一星會員

Don't say you are Hong Kongness !
we are shame of you.