winning11

查看: 4853|回復: 4

係深圳溝女經驗 , 湖南妹 最麻煩

升級  31.25%

三星會員

原作長毛

近一年小弟係深圳溝過近三十條國女 , 回顧過去 , 最麻煩係 湖南妹 , 溝過幾件 湖南妹 , 通常都好難即晚可以食到 , 平均要見多三四次面先可以食到 , 同 重慶妹 / 廣東妹 / 廣西妹 好大機會可以即晚食到唔同 , 湖南妹 真係比較慢熱 , 但係最慘 深圳 最多就係 湖南妹 / 湖北妹 / 四川妹 , 而且我自己覺得 湖南妹 係床上功夫都係比較差 , 但係個樣係OK , 所以我一向都盡量避免去溝 湖南妹 , 因為比較花時間及金錢

小弟最喜歡就係溝 重慶妹 , 因為90%可以即晚食到 , 最重要係 重慶妹 係床上好鬼熱情及主動 , 而且通常都幾大波 , 上個月年三十晚先食左一件 重慶妹 , 係QQ同佢傾左半個鐘就約左佢係 金光華廣場門外等 , 一見面就同佢食完火鍋後 , 佢就帶左我去附近酒店扑野 , 由係QQ識佢到食野到去酒店 , 全程只係花左 “個半鐘” , 最重要件 重慶妹 原來有個香港男朋友 , 但係甚少陪佢 , 所以佢好性苦悶 , 我扑過唔少 重慶妹 都有呢個情況發生 (有男朋友或老公但係性苦悶)

呢件湖南妹 , 我都要見左佢4次先可以食到 , 係上個月情人節當晚食左佢 , 好花時間及心機

升級  78.15%

二星會員

c兄, 好惦呀!
李尋歡...

升級  2%

三星會員

需然是傳貼, 不過條女好掂啊.

升級  87.24%

四星級會員

但係就最好身材 ):  ):
我愛碧咸...

升級  87.24%

四星級會員

但係就最好身材 ):  ):
我愛碧咸...