winning11

查看: 3690|回復: 4

金色時代小費勁貴

升級  45.33%

三星會員

原作話千零蚊可以去澳門,究竟佢去過未架 ??  

尋日同fd去咗深圳金色時代娛樂超市(海燕酒店斜對面),呢間我諗係高級場,啲R質素好高,我地兩條友平時多數去深圳按摩,好少去club飲酒,這晚開了間中房,最低消費$480另加15%,但酒水等半價,唔算貴,入房後個女經理招呼我地,跟住帶 PR入房,我同個fd各簡一件,加埋個女DJ共五人,個女經理間吾中入黎猜兩拳,成晚都算happy。到12點幾埋單,六百三十幾,好合理,跟住我個fd俾佢條女$500,咁我費事大細超,亦都俾$500,跟住我俾個女DJ $300,(其實之前聽其他朋友講,去 club俾DJ一舊水都夠,不過見個女DJ都幾好玩,身材都掂,咁咪俾三百law)點知佢話佢地係收一樣ge,咁我唯有俾多兩舊水佢,跟住「我條女」向我打個眼色,叫我俾貼士個waitor,咁我又俾咗佢$100,跟住個女經理又入房傾兩句,我諗住俾$300佢,但「我條女」又向我打眼色,叫我俾$500,咁我又俾咗五百個女經理,即係話我地兩條友總共俾咗630+500+500+500+500+100=2730,計起每人要俾成千四蚊,除咗摸下手仔,咩都冇做個,本來想叫佢地出去宵夜,但佢地話岩岩有經理生日,放工要陪佢,所以不能和我們出去(不知是否托詞),其實我都唔知呢間場啲女係唔係金魚,但佢地話係可以陪人客出街的,但豆咗我五舊水個女經理又冇問我地有冇興趣同啲女出街,講翻個女經理,我同佢計過,佢嗰晚開咗八間房,如果個個都好似我地咁俾五舊水佢,咁佢一晚收四千蚊,一個月收十二萬,咪發過豬頭!
而家諗翻,以咁ge價錢,去澳門都得喇,仲可以扑埋添!真笨實。

升級  26.67%

一星會員

師兄, 要識得say no, 唔好比他們覺得我地香港人易屈

升級  45.33%

三星會員

wah!  wah! 咁你岩咩呀?dup正骨??

升級  1.48%

二星會員

深圳一線都無運行啦

一係去二線, 一係去CP. 一係過澳門

升級  1.48%

二星會員

waiter: rmb1-200
dj: rmb300
ms: leave before 02:00, rmb300,after 03:00 or high or sth. else, rmb500
mami: free.