winning11

查看: 5381|回復: 6

一位年青人返大陸一齊去Happy的歷程

升級  45.33%

三星會員

我有一位朋友在香港工作,他說被一位同事帶壞了。自從一次上深圳沙咀一齊去Happy之後,他從此愛上此道,請大家聽我娓娓道來。

這位朋友在香港工作,兩年前開始跟同事北上遊玩。他多次向我表示, 沙咀係男人的天堂。他第一次上去玩,係去一啲卡拉OK,囡囡可以脫光衣服俾你任摷任摸那種,但他表示那時並沒有仆野,他仍是青頭仔一名。

之後他開始去啲骨場dup邪骨,佢話先係做足部按摩,然後揀囡囡入房做全身推油,同時囡囡亦會幫佢打飛機出火, 手勢仲非常之掂,他還說試過用波波夾腸仔。

唱K同埋dup邪骨我係完全接受得到的,頂佢老味!  佢仲話啲囡囡非常之正喎! 又串串頁咁話人一世物一世,趁後生咩都要試下!

佢之後開始越玩越過癮,越玩越瘋狂 居然學人走去叫 (沙咀)。

佢話在沙咀叫係好平的,三四百蚊已經可以食到件很不錯的囡囡。講起啲囡囡,佢話人地質素比香港女仔高好多班! 有樣有身材,又識嗲人。佢仲話自己食過來自不同省份的囡囡: 四川妹皮光肉滑,北妹波大身材高,輪廓深。

佢話,沙咀的夜場會有一大塊單面鏡,俾你企在後面慢慢揀囡囡 (咁都得?)。佢最勁嗰次,係唱完K之後,去dup邪骨,跟住再去叫同埋過夜,一晚出咗三次咁話 ( 一晚三次? 係真唔係呀?)。

佢之後當正自己係大款咁,學人包女,金屋藏嬌。他在皇岡村租了一間出租屋,包條女成個月 (唔記得佢用幾錢)。我聽到之後,心諗: 你學咩人包女呀? 玩一次咪算囉! 條女可能同時有幾個男人包緊架喎! 不過朋友之後同我講番,佢飛咗條女。因為條女成日問佢攞錢 (當然啦! 用錢買番黎既野,同你講心咩?)。

有時跟他食飯和ICQ時,佢都係不斷講女。

佢話自己係柒頭一名,試過在香港媾女但係人地唔睬佢。說起往事,他感到有點無奈。但又表示,男人媾女之目的其實都係搵西-。你在香港媾女,付出好多精神時間心機去追一條女,到頭來未必食得到,條女又唔一定正。佢仲話,佢有啲朋友在香港有女朋友,但每星期都例必返大陸補一補。

香港女難追,要求又高。真係靚既女未必有身材,有身材既未必有樣。就算兩樣都有,要追佢地真係輪七輪八都未輪到你。但返大陸就唔同,幾百蚊已經可以?到個很的囡囡 (有樣有身材又好服侍)。朋友說見過很多有女朋友,甚至有老婆的香港男人也是經常北上玩女。

想不到這位朋友在兩年間變了這麼多,見識又多了咁多。

同佢講要潔身自愛? 連唔係在內地做野既男人都叫,何況?長駐內地的? 有幾多返過大陸既男人冇叫過? 逢星期六去羅湖既火車上,九成都係男人,唔使問我點解吧?

我覺得男人上去見識下無妨,但應該有個限度,玩得多好易虧。他上癮了,每個月用成兩三千蚊上去玩,仲越玩越遠 (常平),越玩越癲 (3P)........

點先可以令佢回頭是岸?

升級  34.81%

二星會員

路走得遠就會有想停下的一天

升級  1.58%

三星會員

正常喎 ! 佢又唔係去吸毒, 打刼. 叫雞之嘛 ! 好過D仆街木師去吊孩童.

升級  42.17%

三星會員

玩到某一階段,你唔使理佢,佢都會自動回頭!
好野,你係得既!

升級  99.63%

二星會員

點解,好似話緊我咁?我既經歷都係大同小異...

升級  10.37%

二星會員

回頭是岸? are you kidding me.
If your friend likes to spend his money on 囡囡 - good let him have some fun.
My view is as long as he is making his own money, let him spend it whoever he wish, end of story.

升級  25.19%

二星會員

0的女唔太差架喎........