winning11

查看: 3370|回復: 6

各位網友請不要去水團水上明珠

升級  45.33%

三星會員

昨晚!跟一大班朋友去了一間叫水上明珠桑拿,
去到見到大堂裝收都ok!我地一行十人去到先入到更衣室,果d服務
員幫你開左個櫃之後就走左去.衫都要自已掛,出到休息室.我叫左
個男人按腳,其他朋友就叫女按,d技師來到,我地個個都想走,簡直係
一個豬扒收容所,我從來都未見過一間場係噤ka...不過我就無所謂.因
為幫我果個係男技師,但我d朋友個個都小媽7蟹!!!!都唔緊要.我地一路
按就一路食宵夜,食完之後都無人來收,我們叫服務員來收,個服務員
講等等,我按左3個鍾腳,d杯d碟都重未收,你地話過唔過份?
到走的時刻,入到更衣室,個服務員幫我開左個櫃之後又走左去吹水,
我連衫連鞋都要自已出來,到完衫啦!個服務員就拿拿聲個利是封過來
叫我比小費,結果我1蚊都無比佢我就走啦,你地話而家邊到會重有d噤ka場
請各網友千萬不要去這個場水上明珠,簡直不知所謂

升級  28.08%

三星會員

QQ
甘都得???太過份了
曾經有一份至真既愛情擺係我面前,但係我冇去珍惜,
到冇左既時候先至後悔莫及,塵世間最痛苦莫過於此。
如果個天可以俾機會我番轉頭既話,
我會同佢講我愛佢,如果係都要係呢份愛加上一個期限,我希望係一萬年。

升級  71.48%

二星會員

睇落又唔覺問題好嚴重啫,小弟反而鍾意自己掛衫擺嘢落locker喎,個人好憎啲服務生掂小弟啲衫,尤其喺底衫褲。

升級  71.48%

二星會員

衫鞋自已放自己攞,都幾好呀!一大條道理可以慳番啲貼士,唔錯!唔錯!

升級  10%

二星會員

應該無咁差, 新開張至現在我都經常去, locker 仔都做足野, 正骨場按腳技師, 最緊要功夫足, 服務好, 豬唔豬扒都係其次, $88包2小時(90分鐘)中式按摩再送45分鐘按腳, 簡直超值, 不過試個一次按泰式, 技師竟然唔識按, 所以以後都係按中式, 晚6點前重送多一個飯, 間中返大陸工作的我, 工作完後通常都係下午5點幾入去, 8點幾按摩完後食埋個飯才返香港, 又唔使返屋企搵野食, 幾好!

升級  86.67%

一星會員

呢d野好濕碎姐,你俾得出幾高代價就得到咩野服務,你下次不如過大海玩波蘭妹、你比條女2皮野利是,波蘭妹用口幫你擔住臭物同你著鞋架

升級  35.17%

三星會員

深圳咁多骨場 !
去小間無所謂既 !