winning11

查看: 6797|回復: 3

與36吋胸23吋腰囡囡大戰

升級  35.19%

二星會員

終於試咗個風華絕代嘅model~
之前都有去過康x休閒中心, 遠就遠d 但我知o個度有model 玩,無計。 人一世、物一世,當然要試番次啦。況且o個度環境唔錯, 設備比起酒店還要好, 當然啦,休閒中心嗎, 樂而忘反, 回味無窮。
到之前,call 左上一次招呼我嘅李部長, 話預留房有得平, 咪照做囉, 好似平50蚊。
入到去, 裝修新淨, 感覺很好, 平生最驚污糟, 食慾大振。
根住部長問我玩普通定係model 各ching 硬係心洋洋lei 就連自己都洋左好耐。。。400之前玩得都幾開心架, 不過男人就係咁, 貪新鮮。600照去揀model 玩。。。其實一心咁遠水路都係玩model 架啦。去馬。
不消五分,幾有效率喎,讚, 五個美小女, 各有至少五呎八進來, 不消提, 咁嘅價錢, 當然質素極上, 波蘿!大眼!高兆!走肥, 一時間都係唔知揀邊個好。一頭一尾最合眼緣,但尾o個波就竹荀, 至頭o個個就36 一手揸唔晒, 有相架, 我未玩過呢個咁少有嘅組合, 又可以大波,又靚,又高,平生又至愛大,,,最後pick左呢個。
開波前硬係沖番個涼先, 再入迷你stream room 焗焗, 焗到咁上下, 好似仙女嘅佢入咗黎, 大霧得劑, 唔習慣,所以轉一轉場, 上床。當時佢包住毛巾, 拆禮物嘅感覺好興奮, 輕輕打開佢條毛巾, 雙彈了出來, 堅挺, pink lin, 很有質感, 這对波迷倒了我。正到爆呵, 不斷係咁揸, 我看到佢煙紅的臉旦, 昂起的乳首, 我的小手槍己變成火箭炮,

當時佢好識做, 紅唇小嘴已把我的弟弟輕輕放在品嚐, 上一下, 下一下. 可能我都叫做年輕, 同佢差不多年紀, 佢雙眼望住我帶點柔情. 慾火焚身. 我也不甘示弱, 雙指連忙插她幾下, 佢已經濕晒. 坦白講, 佢個西真係唔錯, 望落去仲好’新淨’ 很細同d 毛仲好齊整. 另一邊廂佢好配合節奏咁幫我帶上雨衣, 幾近瘋狂的我在她又緊又窄的妹妹上轉動, 換了好幾個姿勢, 但我全程只看著她天使的臉頰(享受的眼神), 和動彈的, 堅挺的, 雪白的美乳. 左左右右的搖榥著, 擺動著. 她亦同時扭動她的小蠻腰(我估最多廿三), 說不出的唱快, 說不出的受用. 雖然是快, 七分鍾度. 但過程是身心上的/ 官能上的無比感覺. 半場時己心想600蚊, 一生受用, 值!

中場問佢幾歲, 廿一歲/ 湖北人/ 本身係工廠妹, 又係受朋輩梭擺, 落左呢度快錢. 但原來佢都幾開放播, 同初戀男友識左兩個月就失去處子身, 但到呢家都係拍過一次拖. 唔怪後知佢幅計仲咁靚啦. 好似十幾歲靚妹咁….
其間大家都有互抽水, 跟住就係普通冰火, 都估到架啦. 但最估唔到佢同我玩埋x龍鑽, 真係有d唔好意思. 佢咁靚女唔使咁做…況且咁都破壞左佢起我心中嘅形象. 當然佢話唔係個個肯做…
第二q 詳情不消多提.
沖涼, 即場派采600 / 落樓交房錢 / 番歸.

可能各ching 會問咩叫芳華絕代. 我話你聽, mm我見得多, 但不用去記她是什麼樣子, 腦海中亦會絲絲然浮現. 有這感覺, 一嚐此model 真係人生無憾.
春風路

升級  13.17%

三星會員

睇見個身材都開心!
睇完段嘢待人開心!

升級  35.17%

三星會員

砌得過 ! wah!

升級  90%

二星會員

thanks for the report~
條女個胸有冇C cup呢?