winning11

查看: 2556|回復: 2

唔Happy想走,大陸人拿刀出來(可能有人看過)

升級  74.25%

三星會員

轉載
話說幾年前,還未識得咩野叫上綱找料的時候,一個人膽粗粗
,上羅湖自由行,本來無打算去冒險,不過刚剛同女友吵完大獲,
你知我知好多呀姐呀姑同呀叔,在香格附近拉客,佢地的口號多數都
係個句,來睇下啦,好多靚女架,睇唔中可走架.開頭都係玩玩下就問價啦
,個呀姐開$180,我還價$130,個呀姐話好,於是跟佢上樓睇女(危險動勿亂學),
上到去當然係有女睇啦,而且只有我一條友,睇左幾轉都係得一個比較得,其他都係入唔到眼,正想話閃人之際,個呀姐話等等還有女俾你睇,還順手去打電話唔知俾邊個,話個客快走啦....跟著點知  
入來的唔係北姑,係個北佬,一入到來就破口大罵,你地D香港人個個都係咁
睇完就話走,我地唔使生意啦~  還入隨房拿把刀出來,  
嘩~好激
真係非常 胸 險,好彩條北佬好似好講道理咁 話  
你用$130蚊Happy,當然俾D$130蚊的貸你睇,你俾$300蚊
,我就俾$300蚊的貨你睇,我地又唔係無俾女你簡呀  
嘩~咁嘅環境刀光劍影,都唔知點解我還可以好似膽生毛咁應佢  
我大大聲咁講,簡女係講眼緣架,你D女我無個睇得中,而且你拿把刀
出來係我面前,我保證你地以後無客幫襯,你放反把刀入去再同我講吧啦  
還教訓佢今時今日咁嘅服務態度,有鬼人會再上來咩,好搞笑咁  ,佢真係放低把刀,之後同我講我再叫女上來,就算有公安上來我都會處理,最緊要你係真係
幫襯.咁嘅環境被迫Happy  ,無計啦,又再睇過頭先D女,唉~
要左果個得得地嘅女,不過佢咩野服務都無,衣樣唔個樣唔俾,瞓咗係到成條
死屍咁,唉  姦屍就姦屍啦  最緊要快D離開衣個險地,如果唔係隨時
都會俾人劈,完事後俾錢個北佬,重要好搞笑咁同我握手話下次再來幫襯啦

我在香港試過類似
銀湖別墅區

升級  71.48%

二星會員

條友都算執番條命。

升級  74.25%

三星會員

我在旺角
試過類似
我明他急搵錢又無生意
我同他king
我來找女人