winning11

查看: 4301|回復: 7

溫馨提示: 有老婆玩女包女要小心

升級  15.56%

二星會員

我極道痛心地講 我有一老友比 太太 知道出去玩女

現己判 環首死刑 不用沒收 回鄉卡 出3G電話都覺煩 每天接放工 死未

1 每晚 比老婆 仔和女 單打說話 叫雞玩女人 負心 呃媽 無人性 
2 想看 電視1台時 偏偏比仔女轉去 2台 玩我老人等我老友發火 有籍口
        又話他 放工 回家 搵 仔女出氣  出去玩女人 就好開心
3 最新 沒收所有 金錢 清算 過去一年所有錢出入 嘆
4   最新 我們老友 打比他電話 不能聽 要等 老婆仔女 不在 先可以覆我們 

我老友 生不如死

大家覺得奇怪 點解唔離婚 其實他老婆 高明

離婚即是比個機會他出去玩 重生過自由生活 哈哈 現在 比個機會他

但一世都無好日子過   每晚都要 (坐監)  

大家話 是否最惡毒報服  大家話 無得離婚 係咪最慘

我老友 衰 事項
1 衰 電話鈴聲 ( 中國如意通出事 和 數碼通 飛線鈴聲出事 )
2 衰 銀包 錢 上落 hk 和 人仔
3 衰 8達通 記錄 他 老婆 監視左 原來有 大半年

嘆 大家上去玩 真係要好小心 

細老我就 未婚好彩 無人管我

最近我都就圍去玩女 無左3沙1水 唔會死 哈哈

我少好多報告 因太忙碌 其實我每次去都有影相 和 短片

我有時間 比大家 欣賞 

祝 各位 師兄 版主 新年快樂 發多D財 玩多D女 身體健康

回覆師兄提問

1 衰 電話鈴聲 ( 中國如意通出事 和 數碼通 飛線鈴聲出事 )

3 衰 8達通 記錄 他 老婆 監視左 原來有 大半年

( 八達通 出入有記錄 存4日 記錄 所以 用 單程飛上落 會安全D) 
 各位 師兄 真心 要玩得小心 我老友 慘過死 

性愛大學 玩女學院 院長 小魔鬼教授

升級  71.48%

二星會員

呢個世界好多嘢都有得有失。
有老婆,有家庭溫暖及幸福,但失去玩的自由。
小弟未婚,有自由,可以經常北上,但卻因沒有一個可以終身的伴侶而感到孤單。

升級  78.15%

二星會員

深表同情!!
李尋歡...

升級  1.48%

二星會員

師兄慘or
離婚唔完但冇
my 叔嬸一樣大大roll
god loves you

升級  74.25%

三星會員

各位單身的話
就玩多d la
看到這位仁兄所講
我都好驚我又這一日
銀湖別墅區

升級  35.17%

三星會員

大丈夫...........
我都感到好孤單 , 女而家野 !
有又煩冇又煩 !

升級  76.67%

一星會員

小心屋企個何東獅