winning11

查看: 6050|回復: 5

水云間 118蚊 洗邋遢

升級  45.33%

三星會員

● 玫 瑰 花 浴 , 洗 完 全 身 軟 綿 綿 香 噴 噴 , 爽 。  
年 廿 八 , 我 決 定 山 長 水 遠 都 要 北 上 福 田 洗 邋 遢 , 只 因 從 未 如 此 巴 閉 過 ─ ─ 千 萬 豪 裝 、 噴 射 式 按 摩 水 池  焗 濕 蒸 、 電 腦 上 網 、 泡 浴 中 醫 理 療 、 美 容 、 自 助 餐 、 紅 酒 牛 扒 … … 要 乜 有 乜 。 貴 ? 一  都 唔 貴 , 唔 該 企 穩 , 中 式 按 摩 4 粒 鐘 yen; 118 ,  香 港 , 玩 齊 咁 多 瓣 畀 貼 士 都 未 夠 啦 。

● 濕 蒸 有 乜 功 效 ? 有 助 放 鬆 毛 孔 , 毒 素 可 以 隨 汗 水 排 出 體 外 。  

「 水 雲 間 水 療 會 館 」 新 開 檔 先 打 張 減 價 牌 , 中 式 按 摩 4 粒 鐘 yen; 118 , 果 然 平 靚 正 。 話 明 洗 邋 遢 , 沖 完 花 灑 浴 記 得 落 水 池 區 浸 一 浸 。 水 池 區 分 男 女 賓 部 , 附 設 具 按 摩 功 效  噴 射的 龍 頭 , 點 杯 鮮 榨 果 汁 邊 睇 波 邊 浸 浴 , 爽 到 震 。
披 番 件 袍 , 行 入 兩 層 樓 樓 底 高 的 休 息 室 , 空 氣 好 清 新 , 點 解 ? 因 為 呢 度 分 吸 煙 區 同 非 吸 煙 區 , 零 煙 味 , 我 鍾 意 。 唔 講 咁 多 , 即 試 機 艙 式 電 動 座 椅 , 舒 服 到 幾 乎 瞓著  。 咪瞓  住 , 係 時 候 選 擇 大 堂 服 務  , 4 粒 鐘 按 摩 , 其 中 一 或 二 粒 鐘 可 以 撥 入 大 堂 項 目 , 有 腳 按 、 鬆 肩 、 修 甲 等 服 務 選 擇 , 今 日 話 明 要 洗 邋 遢 , 就  個 採 耳 喇 。

歎 埋 免 費 自 助 餐
唔 想 肚 空 空 入 房 按 摩 ? 過 餐 廳 區 啪 番 個 免 費 生 果 Buffet 先 喇 。 想 食 得 好 d  ? 自 己 畀 錢 Order  啦, 食 物 種 類 選 擇 算 OK 多 , 由 最 普 通 的 中 式 粥 粉  飯 到 特 色 西 餐 都 有 , 西 冷 扒 、 新 西 蘭 牛 柳 、 燒 春 雞 , 五 十 零 蚊 一 份 ,價 位 適 中 , 好 唔 好 食 ? 我 畀 75 分 , 免 費 自 助 餐 雖 然 暫 時 只 供 應 早 餐 時 段 , 不 過 短 期 內 會 開 埋 午 市 同 晚 市 。
按 摩 完 仲 未 夠 喉 , 我 建 議 轉 攻 美 容 部 , 咪 以 為 做 Facial 一 定 係 女 士 專 利 , 查 實 呢 度 提 供  服 務 男 女 皆 宜 , 火 山 石 香 薰 淋 巴 推 油 可 舒 筋 排 毒 、 浸 完 玫 瑰 花 浴 皮 膚 變 得 又 白 又 幼 , 再 做 埋 個 全 身 磨 砂 , 消 費 都 係 二 百 零 蚊 , 諗 得 過 。 講 咁 耐 仲 有 無 投 訴 ? 下 , 嫌 山 長 水 遠 過 頭 ? 唉 ! 店 方 知 你 懶 , 預 埋 車 接 送 , 到 深 圳 打 個 電 話 , 一 出 關 即 有 專 車  關 口 管 接 管 送 , 無 投 訴 啦卦  ?

水 雲 間 水 療 會 館
地 址 : 深 圳 市 福 田 區 福 強 路 居 雅 苑 商 業 裙 樓 一 及 二 樓
電 話 : ( 86 ) 755-8356 7888
專 車 接 送 電 話 : ( 86 ) 755-8136 3392
消 費 : 新 張 期 優 惠 價 yen; 118  足 4 粒 鐘
註 : 港 元 人 民 幣 1 兌 1

升級  74.25%

三星會員

thank you
我剛剛想轉載這一篇
後來都係想5好la
等一會又給人死仔 Projimmy話我勁玩轉載
這是近來生果最勁的一篇
銀湖別墅區

升級  35.17%

三星會員

呢間場睇星期五有講 !
望落好正咁喎 ! 有冇 bro 去過 ?
過年放假想去下 , 唔知多唔多人 !

升級  99.63%

二星會員

等我聽日放假,去水雲間洗邋遢先...迎新年!!

升級  74.25%

三星會員

我都想合家新年上去試下
內地應該5盡桑拿內影相right ?
貪他118又係新場,我又鐘意水圍
2驗個鐘桑拿 2個鐘大堂 ?
有加一?
新年是不是很多人去骨場
thanks
銀湖別墅區

升級  86.67%

一星會員

118...博得過喎