winning11

查看: 3015|回復: 3

去玩攪成咁

升級  40.74%

二星會員

[轉貼]

很久無出post..但係呢個post非出不可..昨晚有friend生日一行十人到呢間場玩..全程都無乜特別..貨式就同咀咀無分別..行2..5..8
到切蛋糕影相有個經理全程睇住唔可以有囡囡上鏡..到埋單有4個DJ..例牌每人一舊...因為之前問過係一舊...佢地話2舊先真...惡夢就開始了 ..因為唔係主場關係..同個所謂經理爭持了10多分鐘...最後600成交...然後去宵夜...回酒店分2部車..我個FRIEND有2條囡囡..都諗住2選1...但係2條囡到達酒店門口先起我個FRIEND飛腳....一齊話走..跟住又要拗數....可能大家都有d醉意..語氣大左d....跟住個臭西打電話吹雞...原本放低4佰就應該無事...3分鐘左右已經有一個仆街黎左...言語間我地己經開始感覺到有殺氣..跟住後面就有6至7個仆街上行駕生2話不說就向我2個friend追住打..我企係我個friend隔離佢地班死仆街居然唔打我...手無寸鐵既我即刻走...個感覺好特別..因為2個friend俾人打緊而自己走左去...大約過左5分鐘左右見有KO車到先敢落酒店LOBBY..眼前我2個FRIEND手手腳腳全部受傷留血..而班死PK一路打就一路話要錢包電話..最後2個FRIEND無左2個電話同埋大約2仟CASH....草草包紮後即刻叫醒埋其他FRIEND退房去另一地方集合...全部齊人之後我地決定回港..呢個時候就開始俾人趁火打劫...原本D囡囡全部無攪過應該係2佰.....佢地要4佰....大約有4條囡..而我個條女就哭個不停..我就俾2佰佢...佢都唔係好想要..最終都要左 ....跟住在半島酒店叫車..開價350落皇崗...無計都要上....10個人由3點10上車落倒皇崗接近5點...個司機話要5佰...又俾..
跟住轉左架一早由我另外一個FRIEND安排好既中港車回港...直駛北區HOSPITAL...一個隻左手骨折..左腳有輕微碎骨...要留醫...另一個要右手要聯針...左手同右腳好似豬蹄咁...攪倒今朝7點幾....呢個都叫不幸中大幸..好彩班死PK唔係立刀而係水喉通同實心木..唔係後果真係可大可小...個2條臭西我個FRIEND有佢D相...遲D POST埋上網等大家小心...我個FRIEND呢個生日過得真不開心

最後小弟在此向各C HING忠告....忍一時風平浪靜......猛虎不給地頭蟲

升級  1.58%

三星會員

係大陸玩真要小心. 去大塲玩就好D. 貪平冇用架. 啤人打一身為咗幾百真冇喂.

升級  71.48%

二星會員

難分是非對錯,背後一定仲有啲嘢未講,凡事都有前因後果。

囡囡唔會無端端出咗街突然又起飛腳,通常離開K場,已當出街,佢第二日要拆番¥100至¥150畀媽咪,突然轉軚對佢無好處,班馬嚟開片都要成本。

升級  99.63%

二星會員

唔怪得..叫車要350,跟住要500..
常平,搭d士都好遠...都唔知d司機識唔識路..

忍一時風平浪靜,猛虎不給地頭蟲