winning11

查看: 4961|回復: 7

囡囡第一次約我去街就想攞我$6000

升級  79.26%

二星會員

桑拿部長約我去街再帶多一個朋友
到達後,我放嫁車係正廣場門口
部長:你唔怕比人抄牌咩?
Freeman:咪抄law.點會咁多人抄
部長:多錢都唔係咁用.
Freeman:我好窮的.(其實我都心知不妙)
(一落車佢地先行...佢地一路行由地下上樓上,一路上佢都無停低睇下衫褲鞋果d野.好似有目的咁黎買野.大佬我都唔係第一日同囡囡過招)
我就特登慢少少,有幾個身位.就拿出銀包張入面4千幾蚊人仔,信用卡全部拿出來放入令一個口袋入面.佢地應該發現唔到...行行下就行到電器部
我都係到諗緊佢地做咩能.唔通買電視返老鄉?第一次去街叫我比成千銀 ?你估我係電車男未見過靚女?行返佢身邊不動聲色.佢地開始不經意...行埋去Canon,Nikon...等等...佢同佢個朋友講索尼在那呵?

你搵咩7...開始知道了...DIGITAL CAMARE
第一次同你去街要部DC,你估你係鍾嘉欣?我都廢事同佢嘈一路都唔出聲,佢睇左陣,呢到試試果到試試...終於睇岩一部Sony 10000000象的DC價值5880RMB(其實佢唔係用得佢好,係因為佢貴)佢睇DC既時候其實我都行開十米...個服務員開始包起個Cam的時候..開始搵我...我係到假扮睇飯堡..佢拉我出埋去..
在我耳邊講:埋單    (咁都講得出既)
Freeman: (你當我Freeman係咩?)   我無錢呵,同時拿銀包比佢睇..成個銀包得300蚊.
部長:刷卡ma..來ma
Freeman: (來你條命) 我沒有帶卡,我電話都留在車上,卡應該在香港屋企.我跟你一起回去.
部長:那麼現在怎麼辦?
Freeman:我怎知道呵,我又沒想到你會買DC,如果知你買我定會帶多點錢來.  
(服務員看著我們)
部長變臉)那不要啦,那現在走啦
Freeman: 走就走啦,你要坐車回去還是走路回去?坐車那邊,走路就那邊.
部長:那真的走啦( 無你咁好氣,比你屈左我仲使出黎行既?)

極速車佢返佢公司...一路上係車上同佢朋友一歌一和又話點慘點慘...(你卜街啦,真係睇唔出你個樣咁純..但係咁恨)
我都費事彩你.唔出聲去到佢約一公里到佢公司係公路停左落黎,
講左一聲:你想你自己落車定係我踢你落車?
佢呆左一呆:干什麼?
Freeman::你想你自己落車定係我踢你落車?
部長:......不要這樣ma....見佢眼紅紅..好似好無面咁
.....繼續去...到左停低係佢公司門口..佢就自動落車

春風路 中元街

升級  74.25%

三星會員

我會車但我會對條女講
我對你好你竟然想作我
銀湖別墅區

升級  99.63%

二星會員

我都試過,約條女出街,就叫我送手機,當我係''水魚''

升級  74.25%

三星會員