winning11

查看: 4549|回復: 5

10個女女9個都貪錢

升級  74.25%

三星會員

轉載
在深圳玩了一年,亦聽過唔少c兄在大陸的事蹟,忽然有感而發,綜合所見,無論是正當人家或是夜總會,k場認識的都有共同點:

1)  錢字掛帥  (只是時間問題,有些一開始便要錢,有些遲些,但都要錢),
2)  時常嚷著要結婚 (見面兩三次便說要結婚 )
3)  不難食 (最難都是見多幾次,食完有些自動消失,有些繼續 )
4)  要錢由3000元 - 6000元 (連抓妹都說要3000元,最少都耍租屋俾佢    住 )
5)  唔要錢的只會在購物上補數,去東門都可以買成千元,
6)  良家婦女沒有服務,用錢買回來的有服務但不一定好,
7)  通常一個女仔有幾個男朋友 (當然說只有妳一個 ,差不多個個抓妹都有3,4個男朋友,最衰仲要是香港的 ,曾經有個抓妹幫我按腳便有3,4個香港人找她吃飯,她仲要話屋企人找她   沒男朋友,很喜歡我

各位師兄,這只是有感而發,難道這就是深圳特色?

銀湖別墅區

升級  74.25%

三星會員

原稿是10個有10個tim ar

弟二項我試過
我dill 弟二次見就話組織小family我個刻5知她是同我講tim ar
銀湖別墅區

升級  71.48%

二星會員

由於深圳女女接觸香港人多,知道咗原來好多香港人鍾意佔便宜,成日想FOC、趙完鬆,所以對香港人已無信心,唯有向錢看。

升級  43.33%

一星會員

why don't try Thailand ? you will be surprise but not BBK , good luck
I'm a singaporean & born in HK, surf winning 11 for few months would like to share all kind of stuffs during visit other country

升級  35.17%

三星會員

只要你有錢 , 就算再樣衰都大把人埋你身啦 !
我成日去骨場 , 見到 d 好靚既女仔 ,
但往往佢地身邊都係 d 樣衰衰 , 地中海既亞叔 !
你話佢地真心相愛我打死都唔信囉 !
有時人為左錢真係可以將 d 尊嚴 放低晒架 !
男女都唔例外 !

升級  83.33%

二星會員

出黎做唔貪錢為咩