winning11

查看: 15090|回復: 8

[十八桑拿] [worldwideweb報告] 我的第一次【十八桑拿】

升級  13.33%

一星會員

之前我post左係第2個forum, 而家post番係呢度比brother參考下.

早排, 要去澳門做幾日野. 要過夜瞓hotel個隻, 所以有機會可以再試下澳門嘅桑拿
之前去過打令1, 今次第2次玩, 心裡面諗,

返食打令1好呀,
去富城玩平野好呀,
去金池玩中價野好呀,
定去十八玩service加睇show好...

左諗右諗, 再加上睇咁左d師兄嘅report, 十八係hardware同囡囡上, 都有一定嘅水準. 好, 就去十八啦.

因為公司已經出咗hotel package比我, 所以我去十八, 係walk-in的.

一去到, 除緊衫, 個時好似係8:45左右, 已經有好強勁嘅music, 睇過師兄嘅report, 都知係有show睇, 即時拿拿聲跳出去池

水池真係唔算大, 有4個囡囡係度跳舞, 一路跳, 一路除...

之後, 大約70 - 80 個囡囡, 行出黎, woo, 呢個場面, 真係一流.

個時在場brother大約10左右, 成個埸, 70 - 80 件囡囡圍住個水池, 水池中, 得我, 同1-2位brother, 其實好似比女望, 多過我望女...

由於我諗住慢慢玩下先, 所以唔諗住第一次睇show, 就搵女. 所以睇完女, 就去咗休息室, 食下野, 休息下. 地方都幾靚.

有網上, 有野食, 有電視睇, 加上人又唔多, 幾好幾好. 等下等下, 話咁快又到第2次睇show 時間...望下隻表, 已經成10點, 搵得囡囡, 再上房, 玩完黎, 差唔多11:30, 好, 今次要搵件囡囡上房玩囉....

頭先第1 round, 都有幾個囡囡電過我, 一陣再留意下先...

就係咁興奮嘅情況下, 出番去水池睇show~~~

一出到去, 唔對路, 咁多人嘅.... 差唔多成40個brother係度搵食.

即時明白, 點解d人話去十八, 手快有, 手慢冇...因為之前我有feel個幾位囡囡, 已經比人mark左

唉, 咁點解呢, 又唔可以等下round, 因為太夜, 咁唯有努力咁再搵啦, 係咁scan, 大部份嘅囡囡, 都冇乜笑容/表情(呢個我之後先知點解)

見到有囡囡, 幾靚女, 可惜又係冇表情, 你望佢, 佢都冇反應比你, wa, 咁入到房, 咪好似同死魚一齊咁...點敢mark你呢...正在放棄之際, 我回頭望下其他囡囡, 居然見到頭先位冇表情嘅靚女, 同則邊位囡囡傾緊, 仲有講有笑, 佢唔笑由止可, 一笑, oh...係你呢...

即時同manager mark左佢, 之後番休息室, 好緊張好緊張...

去到休息室, 原來係要自己話要上房的....攪到我係休息室, 睇電視睇到10:30, 問完經理, 先有房上...
真係呢...

好, 去到房, 囡囡話已經等左我好耐. (一黎就complain, 今次唔通搵左作黑面神..shit..)

之後先黎個bath, 我都係第一次咁樣瞓係度比人沖+bm, 好舒服, 差d比人玩爆我, 唔係叫住佢, 真係冇命..一路同佢傾偈, 佢d反應都只係你問一句, 佢答一句...唉...但見你靚女, 冇計...

上到床, 都係default, 做完, 其實仲有15mins先夠鐘, 佢就話不如著衫出番去, 我都明白囡囡要搵錢, ok冇所謂, 坐多15mins, 都只係得個坐字...咁就出番去休息室...

好坦白講, 呢1q, 真係好一般.

到出去休息室, 又聽到出面有music, 即係有女睇, 咁睇女show唔使畀錢, 點可以唔睇, 即時飛身出去睇.

一出到去, wa, 又係勁勁多人, 囡囡開始行出黎, ee. 係對面岸, 有個囡囡咁熟面口, 咪頭先剛剛上完個位囡囡..我諗佢都估唔到, 又會見到我. 仲同我打招呼. 我又同佢打招呼. 幾得意.

其實我對呢位囡囡, 係有d feel嘅, 呢個我認. 反正有feel, 就做d傻佬先會做嘅野...mark多佢一次.

當佢比經理通知有人mark佢時, 佢都好surprise咁離場入房. 而我就諗緊一陣佢再見番我, 個樣會係點...

今次我一早同d 侍仔講, 可以上房(因為個時已經係11:30左右),

今次入到房, 囡囡都未到. 我就咁坐係度,

之後佢到左, 一見到係我, 佢話, 乜又係你嘅, aiya...之後, 就係飛過黎推左我係張床上面.

之後個d玩sink ship嘅對話, 唔多講, =)

第2次同佢做, 係有feel好多好多, 因為上次爆完, 我唔小心留左個condom係佢入面, 所以今次爆完, 我即時諗住出番黎, 點知佢用腳q住我, 唔比我出黎, 佢再係咁搖, 一路搖, 一路四目交投...

佢之後又比d佢同佢d 朋友嘅相我睇, 我又諗左佢電話, 遲d有機會, 再去搵下佢.

形容下囡囡先

5"5左右, 唔算好
真波, 33-34左右, 吸手波, 我鍾意
樣, 如果則面睇, 加上佢輕咬下唇, 80%似初出道時嘅"拍之".
可惜, service一般.

升級  57.41%

二星會員

請問埋單幾銀 ?

升級  90%

二星會員

2q 夾埋要幾錢呢?

升級  13.33%

一星會員

好, 多謝brother 既意見.

順便答番d問題先.

我咁樣玩2q, 第1q係1,4xx, 第2q, 要加 (1,4xx-300), 所以係加1,1xx)

total, 大約2,7,xx

因為我仲叫左野食.

黎緊呢個week又去macau做野, 心大心細, 去唔去玩好.

升級  62.59%

二星會員

雖然2q有d貴, 但好到好野--無價
大丈夫係我呀! oh very nice!!!

升級  13.33%

一星會員

攪到我想去遊下船河

升級  60.17%

三星會員

攪到我都心思思!

升級  0.37%

二星會員

恭喜c兄食倒好嘢