winning11

查看: 1960|回復: 3

沙灣之旅後感

升級  76.67%

一星會員

小弟初出茅廬,入魔未深,只有三次征戰經驗,慶幸三次征戰沙灣K場都由Sky-walker(我的啟蒙老師)帶團,首次征戰令小弟大開眼界,雖未能盡慶,但小弟都好enjoy摸摸揸揸果個過程。
   直到第二次征戰是小弟心情最緊張的一次,當日到達目的地,入到k房,坐係沙發上無耐,媽咪叫我地選女,心想應好似上次敢一round入嚟,點知有成三.四十個囡囡一次過勇入嚟,我果陣時面都經曬,視線一直唔敢同d囡囡交流,各師兄係敢問我選到未,其實我第一眼就選到,只是當時禁多囡囡,我驚到唔敢出聲(成世人都未見過禁嘅場面),D師兄係敢為我著想問我選到未,我當時只係講左黑色衫,D師兄係敢叫我指佢出黎,我再掃一下囡囡,但見唔到,D師兄猛敢幫我,連媽咪都係,拖埋我入囡囡休息到搵,當時我跟本睇唔清,滿天星,返到上係k房門口被好多囡囡圍住,D媽咪係敢同我介紹,真係墨然回首比我睇到佢,係果一刻甚至覺得佢係我追求嘅對像,我從未初戀過,所以唔知係唔係鍾意左佢,成晚都係同佢傾偈玩下大話骰,雖然好普通,但我真係好enjoy果刻嘅感覺,而加都仲歷歷在目,果陣D時間真係過得超快。返港嘅時候真係好失落
睇過好多巴打沉船,唔知自己會唔會沉
再一次多謝Sky-walker兄一直都同我分享佢嘅經驗.

升級  74.25%

三星會員

你幾歲先?under 20 or 20多少少 or ?
鄧我同你研究下係5係沉la
l like love topic
銀湖別墅區

升級  84.44%

二星會員

得個吹字

升級  84.44%

二星會員

好期待下文