winning11

查看: 3695|回復: 6

這位人兄是痴心還是痴線

升級  45.33%

三星會員

這個古事絕對真人真事.
這個投票都係我地幾個朋友叫我開.
佢主角x仔都知道.

古事開始:系6年前x仔系大陸結婚.
由于分開兩地及工作關系.x仔同普通人一樣一星期只可以會妻一日兩夜.
當年都有幾位朋友同佢系章木頭一齊玩同住.仲分別結婚添.
但好景日子太短.話說某位朋友見到佢老婆同條大陸仔有D野時已經第一時間叫佢留意下.
點知x仔話,可能系我無時間倍佢先會咁姐  
有次佢老婆話做生意佢就比幾萬佢老婆開鋪頭  
但系佢返到章木頭都唔可以同老婆一齊訓.
仲之佢老婆就多多借口.x仔今時今日講返.1年同老婆做唔到10次野
都算啦.x仔都係諗住一生一世,希望用真情加錢感動到佢啦.我地幾個朋友為佢鬧交好多次
好啦到左佢親眼親耳知道事實佢老婆嘅事.佢就話分手,我地當然為佢嘅決定高興啦
點知x仔無返章仔但每個月都照比4000蚊家用
佢係咪傻架.自己月入13000左右又要照顧在港嘅老爸.仲要俾錢佢老婆貼仔 都算啦.
最火滾系佢老婆大肚打電話比佢.叫佢俾錢佢生,個仔第日都係跟你性架  x仔又比8xxx幾佢生
當然個仔一定係其他狼狗個仔啦  
到左5年佢個所謂老婆落得香港佢又同佢去做身份証 所有洗費唔使講都係佢啦
到今時今日佢又話等佢老婆個仔落嘛香港先會同佢搞離婚
而佢老婆落香港後當然唔係同佢一齊啦.
夠景各位網友你地覺得x仔系D怎麼人種呢  
絕對真人真事

升級  51.83%

三星會員

問世間情是何物
又是癡情又是ON九

升級  66.3%

二星會員

呢啲人大把喇, 唔係話同邊度既人結婚既問題, 係佢地俾鬼迷o者

升級  1.48%

二星會員

我有個friend個friend都係類似情況,估吾到響大陸有咁多呢D咁迷失既香港人...可憐!
偉大祖國除左公認係「世界工廠」,仲係「世界人肉市場」!

升級  90.37%

二星會員

睇怕呢位C兄最好(襯地霖)!

升級  4.07%

二星會員

做佢嘅老友已經做盡晒朋友嘅責任,但佢唔聽,正一on 99,唔抵可憐,無藥可救。
單嫖獨賭、葉孤城,獨闖龍潭、辛力加。

被禁會員

前世可能欠左佢嘅, 今世攞番。