winning11

查看: 3173|回復: 1

[馬榮成報告] 星座與蒲妹

升級  45.33%

三星會員

1. 天 蠍 座  
上 星 期 篇 星 座 女 拳 手 搵 得 6 件 , 原 本 以 為 集 齊 12 星 座 女 拳 手 唔 難 , 點 知 靚  唔 肯 上 鏡 , 肯 上 鏡  又 唔 省 鏡 , 呢 鋪 都 算 搵 自 己 笨 。 今 日 呢 篇 算 係 延 續 篇 , 搵 埋 蒲 妹 加 拳 手 湊 夠 剩 番  6 個 星 座 , 想  人 , 留 意 以 下 報 道 喇 。  

1. 你 出 酒 佢 出 命
姓 名 : 包 包
出 生 日 期 : 11 月 21 日
金 巴 利 道 「 Log-in 」 兼 職 拳 手 , 逢 周 二 至 五 Happy Hour 返 工 , 2:00pm 收 工  啦 ! 佢 係 天 蠍 女 , 屬 水 象 星 座  佢 至 叻 猜 包 剪  , 為 人 相 當 記 仇 , 贏 佢 一 半 板 咩 , 就 成 晚 咬 住 你 唔 放 , 你 出 酒 佢 出 命  隻 , 問 你 怕 未 ?

2. 捨 命 陪 君 子

2. 天 秤 座  
姓 名 : Queenie
出 生 日 期 : 9 月 27 日
漆 咸 圍 「 M-Plus 」 首 席 拳 手 , 9:00pm 現 身 , 淨 係 周 日 收 爐 休 息 。 天 秤 座 屬 風 象 星 座 , 親 切 善 良 為 人 慷 慨 , 想 點 飲 都 捨 命 陪 君 子 。 佢 最 叻 玩 大 話 骰 , 不 過 絕 對 唔 大 得 , 無 番 咁 上 下 酒 量  話 , 都 盡 量   唔 好 辣  佢 , 小 心 !

3. 肯 輸 唔 肯 派 彩

3. 人 馬 座   
姓 名 : Tish
出 生 日 期 : 12 月 1 日
逢 周 六  赫 德 道 「 le.Boss 」 蒲 頭 , 本 身 係 Freelance model , 工 作 Free , 所 以 一 得 閒 就 蒲 。 人 馬 座 屬 火 象 星 座 , 為 人 樂 觀 熱 情 , 喜 歡 挑 戰 , 缺 點 鹵 莽 行 事 , 即 係 點 ? 肯 猜 肯 輸 未 必 肯 派 彩  , 鬼 叫 佢 索 咩 ? 擺 明 係 竹 蔗 茅 根 精 都 要 同 佢 玩  啦 。

4. 咪 玩 幸 運 骰

姓 名 : 豬 豬
出 生 日 期 : 1 月 5 日
同 Tish 係 夜 蒲 孖 公 仔 , 「 le.Boss 」 常 客 。 山 羊 座 屬 土 象 星 座 ,  十 二 星 座 中 最 有 耐 性 , 凡 事 腳 踏 實 地 , 而 且 固 執 到 暈 , 所 以 千 祈 唔 好 同 佢 玩 幸 運 骰 , 事 關 如 果 你 搖 到 四 條 A , 佢 就 死 都 要 搖 番 五 條 A 至 肯 收 手 , 話 知 搖 幾 多 次 都 好 。

5. 劈 酒 好 Partner

5. 水 瓶 座   
姓 名 : Kelly
出 生 日 期 : 2 月 9 日
本 身 係 Model , 閒 日 會  赫 德 道 「 AT 」 做 兼 職 拳 手 , 逢 周 五 、 六 唔 返 工 , 佢 話 要 留 番  時 間 自 己 玩 喎 。 水 瓶 座 屬 於 風 象 星 座 , 性 格 鍾 意 革 新 , 肯 試 新  , 喜 歡 自 創 古 靈 精 怪 枚 , 酒 量 同 酒 品 都 OK , 係 劈 酒 好 Partner , 我 話  。  

6. 讚 靚 女 無 衰

6. 雙 魚 座   
姓 名 : 小 美
出 生 日 期 : 3 月 3 日
棉 登 徑 「 Lobby Pub 」 拳 手 , 雙 魚 座 屬 水 象 星 座 , 係 12 宮 最 後 一 宮 , 集 12 星 座 優 點 同 缺 點 於 一 身 , 即 係 點 ? 唔 講 咁 多  , 自 己 去 試 探  靚 女 真 身 啦 。 畀 個 貼 士 , 佢 有 時 都 幾 忽 冷 忽 熱 , Like 你  會 追 住 你 狂 猜 , 讚 多 兩 句 靚 女 , 無 衰 。

升級  8.15%

二星會員

d女好似熟口熟面咁,不過又幾靚女,睇多兩次都唔拘