查看: 1250|回復: 11

[春 秋] [2Qman報告]【春秋】再度發育·車厘子 (有圖)

升級  15.19%

二星會員

春秋 車厘子 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[2Qman報告]【春秋】再度發育·車厘子 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2251336-1-1.html
註:車厘子 通常返 08:00-20:00 / 156cm

有圖有真相

官方描述:車厘子~五官黃金比例零死角美女.顏值超超超高.竹荀靚大波.手腳身形修長.皮膚充滿彈性.少女感十足.強勁招呼.爆鐘馬王敬請預約*

足足有三個月冇見過車厘子,佢再度歸來,梗係即刻約定見下佢,佢剪了一頭短髮,個樣依然係咁靚女,都係着住以前着開嗰條紅色低胸短裙加高踭鞋入房,一嚟就俾個擁抱我,我即刻感到佢身形有好大變化,胸口嗰兩團肉再度發育變到起碼有36D,咁我當然立刻幫佢除清光入浴室驗清楚,大家漱完口後就咀過不停,我雙手就未離開過佢對波,之後佢自動踎低幫我水中簫,佢間中仲要望吓上嚟咁樣吹,個樣真係好鬼淫引死人,最後吹到我細佬硬如鐵就出去上床再玩過。
一上床我skip做後面,首先同佢車唔停,咀到大家都有晒feel,佢就自動波轉身同我玩69,開頭佢賴我雙lin,又隊對波比我又揸又啜,之後繼續向下佢吹簫、我奶鮑,奶到咁上下,我當然手口並用,加埋手指不斷插,佢亦唔執輸口啜龜頭手chok棍身,最後我當然不敵佢嘅招數口爆咗佢,佢啜到一滴不留先至離口,咁嘅服務邊有得彈。
跟住大家漱完口又再咀過,之後佢見時間無多,立刻上套自動波坐上嚟,奶住我lin頭踎喺度不斷上下un,佢仲讚我細佬出完嘢,都可以keep住咁硬,搞到佢好舒服,最後佢要我用男上抽插佢,我當然又繼續同佢邊車、邊抓住波、啜住lin咁完成埋第二Q,佢同以前一樣幫我除套後送上事後簫先至一齊去沖涼。

註:2Qman報告-春秋/鳳城/金田/多港/金鑽
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

[2Qman報告]【春秋】再度發育·車厘子 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2251336-1-1.html

[2Qman報告]【春秋】人如其名·車厘子
http://sn11.cc/thread-2245247-1-1.html

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  1.48%

二星會員

再度發育變到起碼有36D

是否精品 ?
回復

升級  0.37%

二星會員

三個月冇見,原來去咗升級硬件
回復

升級  56.67%

一星會員

改踢國足,唔係掛,收工去證實下先
回復

升級  50%

一星會員

咸濕四眼仔 發表於 2024-10-18 10:46

要休息咁耐,都有九成去加工。🥰🥰🥰
回復

升級  24.44%

二星會員

Sure not like Fake one.
回復

升級  1.11%

二星會員

咸濕四眼仔 發表於 2024-10-18 10:46

真係改踢國足的
還好我陶醉於佢把口 影響唔大🥹
回復

升級  33.33%

一星會員

剛有人話佢有新相,之前做幾年都冇影
即去👀 👀 👀
現在變了塔C曼尼亞 特大裝🍒🍒🍒😂🤭
回復

升級  33.33%

一星會員

車車見時間無多即整多Q比你實在低讚!上次未失踪,過水已經比佢吹爆!所以大把時間,大車、缀lin、69再慢慢比佢策騎幾十嘢就派彩,值得讚嘅,事後簫佢不會偷懶 一滴都幫你啜埋!搵日試下先口爆,佢騎爆,我再x爆佢!3Q先
回復

升級  15.19%

二星會員

gono193 發表於 2024-10-18 18:07
車車見時間無多即整多Q比你實在低讚!上次未失踪,過水已經比佢吹爆!所以大把時間,大車、缀lin、69再慢慢 ...

又唔使chur到咁盡,小心腳仔軟落唔到樓梯呀😝
回復

升級  33.33%

一星會員

2Qman 發表於 2024-10-18 19:07
又唔使chur到咁盡,小心腳仔軟落唔到樓梯呀😝

講笑啫,你話3嘢一粒,車車佢肯唔肯😜
回復