查看: 1437|回復: 8

[怡春苑] [陳震男報告]【怡春苑】口技爽到想直接口爆·草莓

升級  65.67%

三星會員

[陳震男報告]【怡春苑】口技爽到想直接口爆·草莓
http://sn11.cc/thread-2251285-1-2.html

想知一個囡囡有冇心做,個人覺得一含就知龍與鳳,而呢粒草莓就相當令人回味無窮。

官方介紹︰又一高質靚女加盟,白潔靚女,36C大波 ,軟熟好揸手,有69,Body 水中簫全部齊,口技一流  ,超級服務

年紀︰三中
樣貌︰順眼可人,冇太多化妝
身材︰唔算高大,約155高,圓潤豐滿型,B仔波有腩,粗脾圓股推車精選
服務︰基本服務齊,冇毒龍,最可惜冇口爆

冇問囡囡點解叫草莓,但佢就係幾甜美,一入房就攬住我請食波餅,熱情送上,我亦狂野回贈,即刻除低佢件衫,bra扣都唔解直接扯低佢,一嚐即尺乳頭,B仔波剛剛吸手,啡Lin中的,未啜已扯Lin旗,而且邊啜仲邊發出呻吟聲,當下覺得囡囡都幾交戲,但做落就知係真心渴求。

沖涼環節,特別要讚佢對龍爪手,除咗從後劣棍有偷襲Feel,佢仲當我對蛋蛋好似健康球咁,喺掌心運轉,力度中柔有種淫淫癢癢嘅感覺,好頂癮。到水簫,起初都正常發揮,好一場舒舒服服嘅前奏,但中段持續施展深喉,有咁入隊到咁入,再利用口腔吸啜力緊逼成條J,無得彈!

上到床,問實冇毒龍就走背,由前面慢慢玩。草莓正體服務就是溫柔,一步一步慢慢做,啜我Lin頭都啜3、4分鐘,我都爭取時間揸波撩妹妹。然後又到吹簫環節,同水簫一樣爽,而更精彩係玩69,自己條J形好似同佢口腔特別夾,全程勁有Feel,特別係佢再使出深喉技,舌頭仍不忘擺動,配搭一兩下抽真空,老老實實,真係爽過吊西,再勁的收陰機都做唔到呢種逼力。

正因為太爽,當下真係想寧願唔吊西,都想爆晒落佢個口度。急問草莓提唔提供口爆,可惜囡囡未接受到,咁為免走火,上套入窿。草莓的確多汁,下面亦夠窄。男上時囡囡仲好似上晒電咁,攬到我實一實,又啜我膊頭。最後試埋後入推車,真係仲逼夾,抽插幾下就一射而盡。

總結︰呢粒草莓真係鮮甜多汁,態度甜蜜下面多汁,喜歡有肉地囡囡嘅,值得一試。最難忘係佢把口,特別係69時嘅無縫交合,認真難忘。特別一提,其實囡囡都幾敏感,輕舔妹妹已經縮縮下,大家鍚住玩。

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:陳震男報告-怡春/金帝/春秋/雲來/金田/三川
Superadmin

回復

升級  96.25%

三星會員

有無車牌?
回復

升級  0.5%

三星會員

口技咁出息 冇口爆 真係可惜
回復

升級  65.67%

三星會員

小小超人 發表於 2024-10-17 07:54
有無車牌?

最先碰碰車,當大家有Feel時,獲中車
回復

升級  65.67%

三星會員

oldoldman 發表於 2024-10-17 08:56
口技咁出息 冇口爆 真係可惜

我仲問你吹得咁勁,唔怕啲客走火?佢話控制到差不多出就停及離口,勁!
回復

升級  0.5%

三星會員

陳震男 發表於 2024-10-17 10:17
我仲問你吹得咁勁,唔怕啲客走火?佢話控制到差不多出就停及離口,勁! ...

話到明走火 點會喺佢控制 控制到就唔叫走火啦
回復

升級  65.67%

三星會員

oldoldman 發表於 2024-10-17 11:14
話到明走火 點會喺佢控制 控制到就唔叫走火啦

你又啱,走火嘅嘢,大家都唔想
回復

升級  0%

二星會員

陳震男 發表於 2024-10-17 10:17
我仲問你吹得咁勁,唔怕啲客走火?佢話控制到差不多出就停及離口,勁! ...

好過好多囡,為咗吸客,表明有口爆,到爆嗰陣就離口,仲要多多籍口
回復

升級  65.67%

三星會員

peter2011 發表於 2024-10-18 08:25
好過好多囡,為咗吸客,表明有口爆,到爆嗰陣就離口,仲要多多籍口

師兄講得啱,明買明賣,講明有乜服務好過入閘先話冇,局上
回復