查看: 1867|回復: 10

[金來閣] [大S36D報告]【金來閣】返食報告·BoBo

升級  23.87%

五星級會員

[大S36D報告]【金來閣】返食報告·BoBo
http://sn11.cc/thread-2251232-1-1.html

都有3個月冇見BoBo喇!今日見佢有上牌,打去預約同佢聚下。

開門一見面,BoBo就好主動上前同我擁抱,仲話三個月冇見,好掛住你呀!我話,係妳太耐冇嚟啫!佢話,係呀!我返咗鄉下有D事做,所以搞到咁遲先返嚟!閒聊左幾句,大家解甲後佢話自己3個月冇做野比之前肥左,我話唔係吖!你同之前一樣都係咁好身材呀!姨!你好衰架!咁識氹人既!話口未完,我就手多多揸佢個波又摸佢個羅抽佢水,發覺佢皮膚比之前更滑溜,摸到我都停唔到手。囡囡話我好咸濕!我話咸濕就更架啦!唔咸濕做乜要上嚟呀!入去冲涼先再慢慢咸濕你。入到浴室,趁囡囡帮我冲涼時,我就向佢上下其手大肆非禮,佢嬌聲講左二句咸濕佬、咸濕佬,然後就行出浴室。乾身後,我企响度叫囡囡坐响床則我揸佢對波,佢就同我錫lin撚雀,然後我訓上床攬住佢車左一陣後比佢慢慢服侍,佢同我錫完lin就直接同我吹,佢舐住棍頭吹同時一邊同我chock,high到我差D頂唔順要口爆佢,但我又太耐無屌佢好L掛住佢隻鮑,於是叫囡囡立即停口坐上嚟騎我,然後轉男上女下瘋狂抽插佢,正當我想中出佢之時,佢Feel到我要射就推開左我,我揸住我的小弟弟對準鮑魚chock左幾下,億萬子孫射晒落佢鮑唇邊,我擘大佢雙脚一望,成隻鮑魚充滿白汁,我的滿足感返晒嚟!
完事後冲洗後便着衫出房。

總結:囡囡同之前比較感覺係有小小跌watt,但以指壓計BoBo算得上後生有波路又可以環可以車,就算跌左watt仍有佢可取之處,適合喜歡,有D肉地女友Feel既師兄,返食指數,間中返食!

註:大S36D報告-來閣/金帝/悅來/金豐/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港
Superadmin

[大S36D報告]【金來閣】返食報告·BoBo
http://sn11.cc/thread-2251232-1-1.html

首發:[大S36D報告]【金來閣】重拾初戀感覺·BoBo
http://sn11.cc/thread-2246564-1-1.html

回復

升級  33.33%

一星會員

返食左,跌晒w,完全冇服務,得反後生返食動力
回復

升級  41.5%

三星會員

不會返食,貼身半途多次抽出查看出嘢未又話好怕被內射乘機快手同細佬上套自動快速騎上來打樁,官網寫明可貼身都可以搞到咁樣勁冇癮
回復

升級  24.44%

二星會員

Seems not a good choice.
回復

升級  33.33%

一星會員

呢條女好卑鄙,成日怕人中出佢,所以建議CHING們唔好俾佢得逞,就出野個陣記住唔好俾佢閃出黎,大大力射晒俾佢妹妹就係
回復

升級  33.33%

一星會員

hosiu 發表於 2024-10-16 14:09
呢條女好卑鄙,成日怕人中出佢,所以建議CHING們唔好俾佢得逞,就出野個陣記住唔好俾佢閃出黎,大大力射晒 ...

做得貼身怕內射,咁即係做雞怕比人屌喇😂😂
回復

升級  8.17%

三星會員

hosiu 發表於 2024-10-16 14:09
呢條女好卑鄙,成日怕人中出佢,所以建議CHING們唔好俾佢得逞,就出野個陣記住唔好俾佢閃出黎,大大力射晒 ...

其實係
其他女唔會咁,擺明唔貼身就唔貼身
回復

升級  33.33%

一星會員

佢家陣個牌仲改埋,無寫可貼身,但我唔理,入咗閘即中出佢,唔知點解,覺得佢好欠屌,既要又要咁
回復

升級  33.33%

一星會員

真係改咗冇貼身,暗環?
回復

升級  33.33%

一星會員

小小2468 發表於 2024-10-16 21:48
真係改咗冇貼身,暗環?

理得佢,感覺呢條女又要做婊子又要拿貞節牌坊咁款
回復

升級  33.33%