查看: 1509|回復: 4

[金 田] [Diubouli報告]【金田】返食師奶女友·22號

升級  50.74%

二星會員

[Diubouli報告]【金田】返食師奶女友·22號
http://sn11.cc/thread-2251225-1-2.html

金田 22號

今日喺旺角做嘢,完咗路過金田,就上去睇吓有冇啲相好得閒,啱啱22號得閒,就搵佢聚一聚。

囡囡一入嚟見到係我,就即刻攬住我車,咁我當然樂意接車,跟住大家上下其手,又摸又捽,好快就除晒衫,囡囡就笑笑口同我講沖涼先啦,咁就拖住手入去沖涼,沖涼都係嗰啲嘢,不過囡囡磨棍技巧進步了不少。

乾身上床先做背,囡囡先波推再慢慢錫,非常舒服, 錫到落pat pat就做埋毒龍,毒龍雖然淺但係用心,都好舒服,跟住狗仔簫都正,棍頭棍身啷啷都照顧到,相當刺激,跟住轉身,囡囡先朗朗口,然後同我大車一陣,跟住再錫兩點,然後慢慢同我吹奏,口技仲係好高水準,小鋼炮好快就已經硬晒,跟住囡囡又同我玩磨棍,似乎佢好享受,一路磨一路呻吟,搞到我㷫烚烚,就叫囡囡幫我上套,順勢女上,周感非常好,好窄包到好實,囡囡上下Un,跟住又前後磨,極度興奮,囡囡又彎腰同我車,又錫我兩點,非常投入,搞到我好快想爆,跟住就叫囡囡轉返男上,攞返主動權,上面一路車住,手就揸住B波仔,下邊繼續抽插,囡囡呻吟聲越嚟越大,流露出飢渴嘅眼神,咁我就加快速度再大大力抽插,過多兩三分鐘就射晒俾佢,囡囡攬住我條腰掃我背脊,唔俾小鋼炮咁快出嚟,感覺到佢妹妹輕微收音,真係幾正,咁我就同佢再車多陣,直至軟晒先出嚟,囡囡幫我清理完,仲幫我搵吓腳,好友女友Feel,又係相當滿意嘅1Q。

註:Diubouli報告-金田/多港/春秋/雲來/鳳城/三川/太子
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

[Diubouli報告]【金田】返食師奶女友·22號
http://sn11.cc/thread-2251225-1-2.html

[Diubouli報告]【金田】口技有進步·22號
http://sn11.cc/thread-2247337-1-2.html

[Diubouli報告]【金田】鄰家靚師奶·22號
http://sn11.cc/thread-2246522-1-2.html

回復

升級  53.33%

一星會員

多謝師兄分享
回復

升級  22.59%

二星會員

其實佢服務比以前差了.....只是覺得還有一點女友Feel.....
回復

升級  65.52%

四星級會員

試過做佢尾鐘,有做晒全部工序,但每樣都差DD,感覺唔暢快
回復

升級  22.59%

二星會員

harchai 發表於 2024-10-17 10:00
試過做佢尾鐘,有做晒全部工序,但每樣都差DD,感覺唔暢快

是的....現在頭中都比以前差了.....只食感覺了.
回復