查看: 2629|回復: 9

[春 秋] [sexcityhk報告]【春秋】第4份報告·叮噹 (有圖)

升級  63.5%

三星會員

春秋 叮噹 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[sexcityhk報告]【春秋】第4份報告·叮噹 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2250976-1-1.html
註:叮噹 通常返 20:00-06:00 / 161cm

有圖有真相

服務外表俱佳·叮噹

廣告是這樣的;叮噹~金長髮靚女.有小小似郭可盈.天然C級身材.中暈中提.皮膚白滑.夠嗲.主動熱情.妖艷十足.必返食之選*

叮噹之前都食過幾次,不過都有成半年無搵,昨晚突然想吊女,睇睇太子附近老相好,有春秋的叮噹,新浪漫的樂樂返工,糾結左好耐搵邊個,講年青貎美就搵樂樂,搵服務好身材好就叮噹,不過今次想俾人服侍,加上有半年無搵叮噹,所以最後選擇叮噹, 樂樂都幾鍾意,始終又後生,又靚女,身材又Fit, 但服務始終一般,次次三心兩意時,就捨棄她, 唯有下次

講返叮噹,半年多無搵, 發覺身材Fit 左, 瘦左,之前面圓圓,無腰,而家Fit 返晒.

一入房,叮噹話我失踪人口,咁耐唔搵佢,估唔到佢仲認得,D 囡囡記性真係好. 自己除衫,叮噹好主動咁坐埋黎俾我抽水,又錫我LIN LIN, 爽!等我抽夠水,拖佢入去洗手間沖涼,都係個D, 冇乜特別.

干身完爬上床,等叮噹服侍,前後漫遊,佢既漫遊好舒服,好有心機做,連隔啦底都錫埋,痕痕地咁, 我最鍾意就係俾佢錫呢個位, 唔係咁多囡囡會做呢一招, 以前春秋的柔美都會, 呢D 特別D 既服侍手法, 尤其令人印象深刻, 唔似一般囡囡三點例行工式進攻. 通常做漫遊有心機的都係服務好的囡囡.

都女上完男上,感覺上周感比以前好,而且叮噹好勤力,我插緊佢時,佢都要LIN LIN,先女上男上, 再狗仔,狂轟幾百下, 叮噹都無面露不悅,話好舒服,最後男上完事.

總結: 每次想搵痴女,服務好的就會記得叮噹,始終佢服務好得黎,身材樣貎都唔錯, 中上之選, 久不久就會返食一次

註:sexcityhk報告-春秋/美妙/雲來/浪漫/鳳城/三川/太子/京華/怡春/來閣/悅來/金豐
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

[sexcityhk報告]【春秋】第4份報告·叮噹 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2250976-1-1.html

[sexcityhk報告]【春秋】第3份報告·叮噹 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2236163-1-1.html

[sexcityhk報告]【春秋】第2份報告·叮噹 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2203733-1-1.html

[sexcityhk報告]【春秋】第1份報告·叮噹 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2188470-1-1.html

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

升級  1.48%

二星會員

叮噹 經常返食
回復

升級  20%

三星會員

叮噹確係唔錯,唯一缺點係做嘢時不停發出啲好annoying嘅聲音,唔知有冇改變?
回復

升級  33.33%

一星會員

whiteelephant 發表於 2024-10-10 02:07
叮噹確係唔錯,唯一缺點係做嘢時不停發出啲好annoying嘅聲音,唔知有冇改變? ...

咁好冇㽼喎
回復

升級  50%

一星會員

瘦返咩??
回復

升級  28.89%

二星會員

whiteelephant 發表於 2024-10-10 02:07
叮噹確係唔錯,唯一缺點係做嘢時不停發出啲好annoying嘅聲音,唔知有冇改變? ...

冇啦,一樣係咁,吹功依然唔好,成日吹吹下會停,錫下大脾咁,但冇Feel,最慘係佢近排整左容,個樣好怪
回復

升級  28.89%

二星會員

awethomas 發表於 2024-10-10 09:56
瘦返咩??

我都r頭,佢幾時有瘦返。。
回復

升級  33.33%

一星會員

ThaiBar 發表於 2024-10-12 12:39
我都r頭,佢幾時有瘦返。。

塊面肥啲唧
回復

升級  50%

一星會員

上次搵佢....有個腩喎....今次小腩? 微腩? 無腩?
回復

升級  57.5%

三星會員

好耐之前食過系秀,而家肥咗一個碼?
回復