查看: 441|回復: 1

[金碧泉] [不是校花報告]【金碧泉】何家千金加余思霆·03號

升級  85.08%

四星級會員

何家千金樣加余思霆混合體·03號

都算係趣事,,都係樂壇事,,一個係汪明荃去商台早霸王森美小儀梁嘉琪訪問
係宣傳演唱會,,咁汪阿姐就搵嚟稍為後生嘅音樂人黃偉文填詞同林家謙作曲
整首新歌做演唱會主題曲,,再加理汪阿姐有次好似係農曆新年搵嚟Mirror幾位成員去阿姐屋企拜年,,咁就梗係見到羅家英啦,,就令我諗起千王之王2000張家輝話去揼骨仲話見到家英哥添,,點知羅家英呢套電影係有份客串嘅
另外就係黃百鳴翻唱張天賦嘅記憶棉,,網友留言就話有家有喜事佢唱相逢何必曾相識嗰種懷舊Feel喎,,我就諗到一樣嘢就係揼骨真係不分年齡,,我1999年開始揼骨,,當時見到啲四五十歲中年人,,仲以為揼骨係呢個年紀嘅人先會去,,自己好似後生人哋一截咁,,到我而家四五十歲,,又喺骨場見到啲六七十歲同廿零歲後生仔,,仲要係大家都係不分日夜都去揼骨喎,,下畫又見後生仔夜晚就仲多添
今次喺旺角金碧泉夜晚8點半左右,,四個後生仔一齊沖涼一齊抹身著衫再坐休息室,,睇佢哋細聲講大聲笑,,真係令我諗番起廿年前咁囉,,果然大家係男人都自然識搵囡囡玩,,仲有係我以前同呢班後生仔一樣,,都係玩熱鬧就係想安排頭鐘拍房一齊揼,,下半場先分房,,咁都唔難安排嘅,,事前同經理講聲應該就無問題,,結果係呢四個後生仔就頭鐘兩個兩個入房一齊揼,,之後分房玩囉
我自己就mark咗3號,,呢期紅牌多師兄搵,,所以我係事前打咗電話去mark,,預留15分鐘我mark咗8:45,,我自己就8點半到咗,,無謂阻人哋時間可能囡囡3號佢之後有俾人book咗呢,,所以我每次揼骨都會打定電話mark女,,自己就盡量早15分鐘到,,去下洗手間又好慢慢沖涼又好飲杯嘢又好蒸個氣又好,,總之就早到

囡囡:金碧泉03號
樣貌:8/10,,都真係一如師兄講有啲似賭王何家千金,,當然係靚女嗰班,,果然係後生版何超瓊同何超蓮混合體,,少少混血味但白淨,,靚女後生有啲角度又似余思霆喎,,無綫J2台好似成日見佢拍旅遊節目,,又係索爆
身材:唔矮,,全身都好白淨無鴛鴦色,,其實我覺得白淨當然好,,稍健康膚色亦唔太壞,,最怕係曬太陽變咗鴛鴦色例如吊帶背心有個印,,就好似我睇日本AV咁,,即使係自己追開嘅女演員,,如果有鴛鴦色我都唔想睇,,靠搽遮霞膏都可以避咗鴛鴦色啦,,呢個3號全身都好白無鴛鴦色,,有腰有籮唔肥,,模特兒身材,,都大波C杯,,事業線都深深長長,,本身都白又彈手,,唔墮真波
腿型:有高度自然就有長腿,,都係嗰句就係白淨,,修長苗條
揼骨:中力夠勻循,有心機
招呼:之前已經有碰碰車,,下半場前戲就用手撥弄我全身各個敏感位,,舒服無比,,我下半身已經喺佢雙手帶動下變硬,,有壓身烏身落嚟波餅侍候,,到正面都係一樣,,自然就有磨棍動作,,爽爆,,錫下耳珠錫下頸搞到我痕到咬唇,,再錫兩點到車底再到劍劍位,,來來回回又上上落落,,唔少得就係由淺車變深車,,探一探妹妹已經係天然濕,,嚟個女上,,見佢深蹲壓落嚟同我車果然係一撻即著嘅女仔,,夠自動波夠熱情,,望真啲又真係似何家千金樣,,索女一名又白淨又好服侍,,可列入長期返食名單
回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復