查看: 2862|回復: 5

[金 鑽] [大支報告]【金鑽】好車手·20號 (有圖)

升級  17.88%

四星級會員

金鑽 20號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[大支報告]【金鑽】好車手·20號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2250942-1-1.html
註:20號 通常返 09:00-18:00 / 163cm

有圖有真相

見到20有真人相身材幾好就打去book定食個早餐先
準時到但上手加鐘要等多20分鐘,好在放假唔趕時間等多陣
廿分鐘囡囡搞門一見問O唔OK,都有7分靚女又有笑容就OK入閘
見佢樣姣姣地報完鐘就捉佢過黎揸下先,
中提中暈36C大波應該有小小墊底但唔係石頭果種好手感既
之後就一路揸一路車好耐無遇到好車手拉,最近車得好Feel係麗盈
我就最緊要係車牌無得車就無甘好Feel唔夠100%硬
車到硬晒之後再食下鮑,鮑鮑無ky好奶,奶到佢想要就上套作戰
小弟快搶手囡囡主動狗仔式插入1分鐘派彩之後一齊入去沖涼
沖完我就上床比佢奶背,20會慢慢奶完會再用佢對36C幫我boby
Boby完身到腳再拎起我對腳boby我腳板,又幾舒服wo
我同佢講走獨龍20不知幾開心,就反轉好比心機甘幫我吹
吹工都有8分舒服無齒感,其實走獨龍我覺得囡囡會開心啲,
不過呢啲個人喜好我只要車牌同食鮑就得,又比20吹到硬晒
今次要佢騎我,我就一路揸波食提子又車呢個時候真係好硬
騎到甘上下就轉反正常位再一路車一路插,咁樣車住出係最正
總括黎講20身材好160高唔肥唔瘦可以再返食,同埋有啲似戰國珊珊樣同身材都似不過珊珊就殘小小之前都間中返食珊珊但有一次早餐食佢只話早餐只可以出一次就無再返食!
金鑽宜家啲女都唔錯,之前都成日返食188高挑有波有小小肉地
55,28,29,都唔會跌錢,下個目標係19,22,66,128到時再出報告。

註:大支報告-金鑽/春秋/鳳城/太子/金田
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  33.33%

一星會員

有車真係好好多😍😍😍
回復

升級  17.88%

四星級會員

Rarky 發表於 2024-10-9 09:14
有車真係好好多😍😍😍

唔係普通車,有感情甘車,有啲淨係伸脷但唔識車
回復

升級  33.33%