查看: 2089|回復: 7

[鳳 城] [楊帆遠征報告]【鳳城】一流服務·阿信 (新人帖)

升級  93.33%

一星會員

[楊帆遠征報告]【鳳城】一流服務·阿信 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2250822-1-1.html

點解咁多人搵佢,點解日日秒Full? 答案好簡單———人靚,服務正!

年齡:30+後生
樣貌:8.0/10 靚女
波路:6.5/10 Dcup中超軟波
身形:8.0/10 纖腰窈窕
調情:9.0/10 開朗主動
車牌:10./10 超重型坦克

好少人形容阿信對大波波,係中超,但係外型好靚,中雲細啲,又大又挺,D-cup上圍配上小纖腰,真係無得輸,波係有啲實實哋,無軟綿綿感覺,但係唔算硬。
雖不是天然,但個人認為可接受唔錯👍🏻6.5/10,比起啲A波仔,八字波,下墜波,大Lin餅,根本無得比啦。

全程好女朋友感覺,又靚女,車得又爽,仲要頂級服務,所以日日秒Full係有原因嘅!

約好早餐時段,準時上去,囡囡已經在自己的私人房等候,一入房,眼前一亮,一個美女,上身穿黑色胸圍,露出Dcup大波,下面穿上Kurung(馬來服裝,一塊彩布包成裙子),好有東南亞氣氛,眼晴大大,迷人笑容,魔鬼身材,性感衣著,單單個look已經超晒班!

馬人上前抱抱,主動送上車牌,當然欣然接受,佢除完衫又錫吓,除完褲又要錫,佢真係好鍾意錫,我哋有傾有笑,好開心就脫光光錫住去沖涼。

漱口水漱口,水簫,磨棍,BM都有,幫我擦背時,佢問我要唔要指插?乜嘢指插啊?佢解釋是她插我嘅後花園!從未試過的我,好奇心驅使下就試試,佢好開心話多謝我,將我的第一次俾咗佢。佢好溫柔地手指插入,呀…. 呀….不禁叫咗出嚟,但又感覺良好,好爽!佢跪低,一隻手插我後庭,一隻手摔我弟弟,今次被佢攪到我叫得好大聲,爽爆!

沖完乾身後上床開始做背,輕吻全身,之後獨龍,鑽得幾深,好耐,由於沖涼時後面已經玩到好Hi,我就示意玩前面,一輪狗仔簫之後轉身直接吹奏,簫功一流,時快時慢,深喉,打轉,通通都有,好專業,睇住個靚女用心咁吹,小弟弟硬如鋼鐵,頂唔順啦,上套女上,上上下下,前前後後,佢節奏控制得好好,頂唔順時候,佢會慢下來,大家就車下,等我可以回吓氣。怕俾佢坐爆就轉男上,今次節奏由我控制,沖涼時佢插我,現在就由我插番佢,一輪抽插,轉了幾個姿勢,最後車住派彩。
囡囡啲服務超好,必會返食,可惜日日妙Full,難約!

註:楊帆遠征報告-鳳城/金田/金鑽/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  93.33%

一星會員

多謝師兄的報告
回復

升級  33.33%

一星會員

約full難約🥹🥹🥹
回復

升級  43.33%

一星會員

可惜是中超
回復

升級  93.33%

一星會員

係,如果係天然靚波,就perfect,但未必可以在指壓場見到佢呢?
回復

升級  33.33%

一星會員

TOMMY70 發表於 2024-10-6 22:23
可惜是中超

同埋真係好矮
回復

升級  93.33%

一星會員

阿信,目測160cm高,不是model身高,可能C兄都是高人一族,相對就是矮了。
回復