查看: 1916|回復: 6

[鳳 城] [麥先生報告]【鳳城】娟娟 (新人帖·有圖)

升級  50%

一星會員

鳳城 娟娟 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[麥先生報告]【鳳城】娟娟 (新人帖·有圖)
http://sn11.cc/thread-2250719-1-1.html
註:娟娟 通常返 09:00-19:00 / 165cm

有圖有真相

鳳城娟娟

記得廿零歲嘅時候有玩過幾次指仔,已經成20年都冇玩。跟住都係玩141, 疫情之後就最多玩141同埋spa。

唔知係咪因為年紀大,最近追求服務同埋性價比要高。最近呢三兩個月返去玩指壓。試過幾間大牌子,不外乎都係服務OK,女就當然老啦 (起碼三尾四頭)。

留意呢間鳳城都幾耐。啲女成日都full。諗住幾舊水,試吓都冇所謂啦。嗰日放假,特別是一起身就打電話去book。嗰度其實有幾個女都想試,娟娟係其中一個。原本想試吓麗盈,不過嗰日都唔見有(應該冇返工),所以第一次就試咗娟娟。

約好時間,早5分鐘去到。上到去前台,先要畀錢。我心諗,希望唔好啲錢啦(因為其他場都係最後先畀錢)。俾咗錢之後,前台姐姐話俾我聽落一層,去娟娟房。

行到半路有個女出嚟接我,身材打扮一般般。因為燈光問題睇得唔清楚樣子。佢話佢就係娟娟。

咁就入房除衫沖涼。

見到阿女有腰線,又有波。的確堅嘢,好柔軟,好軟熟。

其實服務都係嗰啲。沖涼水瀟,搵對波波同你卒卒前後。 上床做背,跟住做毒,做個狗仔瀟。跟住返轉身做個body,跟住同你吹。跟住上袋,阿女坐上嚟。佢就一路搖,對波就一路揈。視覺享受十足。

最無奈嘅俾佢坐爆咗,姿勢一個都冇換過😅。其實滾咗咁多年,咁樣一次過俾阿女坐爆咗,一隻手數得晒。估唔到娟娟都得。淨係呢樣齋睇,已經覺得冇DM。

但係真係唔知點解,我成日都諗起佢嗰對軟熟嘅大波波。對上一次搞完女,又好掛住嘅,已經係十幾年前嘅事。 我成日都叫自己要忍住,要試吓另外嗰兩個 -麗盈同埋甜兒。另外一個紅牌我唔使啦,因為我唔鍾意中超。

完。

註:麥先生報告-鳳城
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告,願哥哥回歸指壓後,去指壓每一間場,每一次都玩得盡興
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復

升級  43.7%

二星會員

約到嘅 試下麗盈先
回復

升級  33.33%

一星會員

我也想俾人坐爆
回復

升級  33.33%

一星會員

舒服洗 皇帝享受 瞓低比女X