查看: 4263|回復: 7

[話 題] 話題:三次食流心奶黃包

升級  86.42%

三星會員

見咁多師兄問邊度有人奶玩,我即管分享下三次玩奶媽的經驗。

第一次:我係泰國試的,話說十多年前有一次係曼谷旅行,有一次係NANA附近,經過一間按摩中心,見冇咪人幫襯,入去問下唔貴,800B一粒,見同我傾那個樣子唔錯,好過其他,我叫佢幫我按,上到二樓,見有幾張床,只我一個客,正常按,都夠力,去到一半抓PAT PAT,俾佢玩到硬晒,轉身,成支棒舉旗致敬,我摸下佢PAT PAT,問佢有咩服務,佢話加1000B,用手打出來,我話1500B包按摩要揸波,佢OK,我OK,見到佢對波都好飽滿,應該有35E,LIN頭好大,乳暈好大,條腰仲要幼,問佢有冇全餐,佢答冇,之後,摸下波波,即刻扯LIN旗,佢想避,我拉佢埋來啜下先,啜幾下,竟然濕濕地,甜甜地,竟然有奶水流出,佢好敏感,好興奮,於是不停加油落手,佢出閃電手,我就大力吸,吸到佢紅晒,想推開我,不過我支棒已經好粗大,雙手抱住佢,不停飲奶,過多三十下,便一射如注,嘩,那時後生,射到上自己個膊頭。

第二次:係七年前係香港一樓一。

第三次:係三年前香港的正骨場。

回復

升級  60%

一星會員

師兄我都想試吓,知唔知而家邊到有?
回復

升級  33.33%

一星會員

期望再分享故事
回復

升級  53.33%

一星會員

好正..
回復

升級  86.42%

三星會員

第二次,        五年前,時間回到新冠肺炎來臨,2019年1月我剛剛去完上海出差,返到香港就臥病在床3天,那時只是以為發燒,傷風感冒,只是來得突然和猛烈,之後過了幾個月,我們開始了檢測、圍封、停堂食和關閉夜店,我以前比較喜歡上桑拿和指壓,都停擺了,我乖乖待在家一個月,最後忍無可忍,去鴨寮街掃樓,去到一間房,見佢大大隻字寫埋人奶供應,於是按鐘,普通大陸人妻樣,問好價錢,見都係400元,咪試下,沖涼冇咪服務,冇BODY,咁打算出去慢慢玩,出到去伏下,佢按幾下,冇力,問我要唔要加錢按摩,我話唔使,之後轉身,冇車,係身上係咁意錫下,我叫佢俾我飲下奶,咁佢把對奶放入我口中,LIN頭好黑好突,不過,乳暈冇咁大,咁我慢慢啜,又掃又摸,唔多見奶水流出,於是吸大力D,佢已經叫痛,黑臉,話頂唔順,要做,跟住佢戴套吹,佢一邊掃我兩點,一邊吹,不過真係麻麻,由於吹極唔起,佢叫我加100冇套吹,我條氣唔多順,還佢50,佢都想快D完,於是成交,佢除套又吹左陣,我都係冇咩反應,我叫佢69,佢又話要加100,我又還佢50,佢又肯,到佢69,我真係滿肚氣,於是指插佢,見佢有D反應,反轉佢一邊指插,一邊揸奶,一時又隊俾佢吹,開始有D奶水流出來,成對奶濕晒,差不多,叫佢上套,一招男上,拉大佢對腳,一野插入去,可能生完冇耐,下面好闊,於是一輪狂轟猛炸,插左幾百下,一射如注。
佢話我好勁,叫我多D搵佢,不過我真係接受唔到佢冇樣冇服務,呢樣加個樣加,所以冇下次。
回復

升級  53.33%

一星會員

流精楓 發表於 2024-10-5 07:30
第二次,        五年前,時間回到新冠肺炎來臨,2019年1月我剛剛去完上海出差,返到香港就臥病在床3天,那時只是 ...

Ching,咁第三次呢?想知🙏
回復

升級  14%

三星會員

流精楓 發表於 2024-10-5 07:30
第二次,        五年前,時間回到新冠肺炎來臨,2019年1月我剛剛去完上海出差,返到香港就臥病在床3天,那時只是 ...

其實COVID-19係2020年頭才爆發,2019年初根本未有呢種病毒,看來有可能是平行時空。。。。
回復

升級  86.42%

三星會員

第三次,        我未去指壓前一直喜歡去桑拿,最多去佐敦金多寶,$4XX,揼完再手作仔,平平地一餐,有時都搵到D幾揼得嘅技師,有時去二樓新龍觀又或者旺角D桑拿,$6XX食全餐,不過,大部份都係唔多揼得,後來,又試下金莎呢D AB餐,前面係個老師傅揼一粒,之後搵個廿尾三頭的靚女同你做埋全餐,不過一來成$800,個靚女做完去洗手,回來就夠鐘,咁我後來寧願一日去正骨,$350兩粒,之後,另一日再去指壓$400,那時候試過鳳城的紅牌,試完小君、ANGEL、天娜、QQ、小小GUCCI等之後,真係唔會再返去揼邪骨。
之後,再係屋企附近找到一個地鋪按正骨,試了一個三十多大陸師奶,一開始按腳,幾夠力,之後,試埋按身,都係$300兩粒,佢係成間舖頭係最後生那個啦,其他都係四十幾五十大媽,按左半年,大約每月搵佢一次,開始熟,佢幫我按隻腳越來越上,次次俾佢推到扯晒旗,有一次我手多多摸佢PAT PAT,之後,問佢加錢用手打出來,咁佢都好客氣,只係加$50,我於是右手摸佢PAT PAT,左手揸佢波,咁佢只係加$50,所以,只係俾我隔住BRA去揸波和摔LIN,咁我搵到個揼得好嘅技師,還要平D又可以出火,所以,之後就冇去骨場了。
玩左幾次,同佢講剩係用手出,條野出完好痛,叫佢一路用手,一路錫我兩粒LIN。
之後,我次次都隔住佢條底褲,摔到佢濕晒,咁有一次我再問佢加多$50,拉低條底俾我指插,個次佢俾我摔到高潮失神,喘晒氣,可能唔使加錢都肯,不過,佢收到咁平,揼足兩粒,還要幫我出埋火,重俾我玩到出晒水,$400都抵。
之後,佢俾我甩埋BRA,飲埋奶。
後來,我叫佢幫我吹出來,佢話要收$500和戴套才可以,咁我又同佢試下。
又試咗幾次佢幫我戴套吹,咁我又叫吹完坐上來用濕鮑磨棍磨出來。
去到呢度,我們已經好似只差未正式插入的SP。
待續......
回復