查看: 665|回復: 2

[金碧泉] [cruz報告]【金碧泉】何家千金豪門味道·03號

升級  37.12%

四星級會員

我諗呢個話題係全香港澳門甚至再遠啲都有
就係何家四房千金邊個最靚
我哋呢啲年紀大又識啲人略知少少嘢就會覺得上一代嗰啲靚啲
後生啲就有人話係三房超蓮
而四房其中一位就俾老豆話佢係靚到不得了
咁我逐樣講下啦就係我哋呢啲年過四十就快入伍嗰啲係見過何超瓊後生個靚樣
有次係香港電台音樂頒獎禮見佢同爸爸跳舞真係好靚女
否則陳百強都唔吼啦
中年啲後生啲就普遍係覺得三房超蓮係最靚
至於其實都唔係咩略知少少就係有人覺得超蓮太細粒但細粒都有細粒支持者嘅
至於好似係超欣就俾爸爸話靚到不得了
咁我哋呢啲喱民又唔係何家女婿就恨都恨唔到囉
今次係食咗件我就覺得真係似何家千金
人物係金碧泉3號係之前做過而家返咗嚟
咁就梗係後生靚女個人覺得佢似年輕版超瓊囉但又有啲似何超蓮喎
只要上網睇番三十年前啲片就知當年超瓊係好索嘅
都真係儍儍分不清係有少少mix不過3號就白淨得多
面尖尖眼大大皮膚超白摸上又滑
由於係返嚟做咁即係有揼骨經驗啦
上次做佢都係三四個月前
無見一排佢都仲係keep住嗰種熱情一嚟就攬攬抱抱錫錫
無嘴佢幾個月都仲係咁好嘴
佢又令我諗起刺青呢套嘢係楊丞琳梁洛施嘅囡囡電影
楊丞琳受訪時話梁洛施個嘴好軟熟好好錫
我都覺得呢個金碧泉3號個嘴好好錫
仲係keep住走肥身材而且都仲係揼得下
招呼就仍然維持高水準手潛入嚟摷嘢搵嘢尋寶手勢爽到痺
無做呢行一排都仲係咁識玩再嚟個久違幾個月嘅重型波餅
錫下我幾個重要部位耳頸腋下兩點肚腰膝腳籮再作重點攻擊就係車底同我定海神針
都真係爽到幾攞命咁正仲有係騎功都一樣騎搖磨上乘功夫
仍然都係咁有女朋友式服侍任嘴下路中門大開任玩
個人覺得佢比起一啲明星樣嘅女更加高級數高質素
個樣似豪門千金喎你估人人都做到人哋女婿咩
一定一定再一定返食重要嘅嘢一定要講三次囉

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  85.08%

四星級會員

同意...

金碧泉呢件3號超晒班

好正
回復