查看: 259|回復: 1

[星 河] [不是校花報告]【星河】值得俾高分·阿湘_91號

升級  85%

四星級會員

最近見一個網站post出一張大約20年前
范冰冰同鍾欣桐阿嬌合照
即時就完全將阿嬌比下去
唔好唔記得係阿嬌20年前應該係廿幾年前啱啱出道嗰副顏值已經係爆燈
但都輕易俾范冰冰KO咗,仲要係輸得好慘添
咁即係范冰冰好堅啦,唔好計有無整過醫學微調
眨下眼就twins出道超過20年印象好似係容祖兒1999年出道
同張柏芝齊齊輸俾恭碩良攞唔到最佳新人
跟住就2001年twins出道咁我都係當年開始揼骨
啱啱出嚟做嘢啲師兄就梗係帶我揼骨啦
好彩都要多謝佢哋,帶我去揼骨而唔係去卡啦OK夜總會或者一樓一
帶俾我咁多年咁多揼骨樂趣囉
今次挑燈夜戰,例牌就係打邊爐啦而家都入咗秋得番24度
不過就算夏天熱天氣夜晚都係多邊爐多啲
個人係鍾意打邊爐飲酒多過食小菜打冷
咁日本嘢泰國嘢四川嘢都會食
之完酒就梗係骨癮起近近哋就係行過南京街去呢間星河
酒後免蒸乾濕都唔會喇,沖個涼飲杯冰茶就入房
介紹我做阿湘91號,好易記其實我都係睇番勝利11呢度先搵到佢係叫阿湘而唔係阿雙
高妹大波好身材好樣外型model Feel有相頭紅組又可以列入身材組
仲要係揼得組同招呼組喎,即係無乜弱點喎無嘢係缺點喎
首先係態度相當好見我醉醉都扶扶我
我無食濃味嘢蒜或咖喱我係打邊爐
就算係打邊爐我都係落辣椒豉油無落生蒜同熟蒜
啤酒飲好多但沖涼後我有擦牙,咁梗係啦隨時要同骨妹舌頭嘴唇交戰架嘛
結果係呢位阿湘係好揼得,招呼又掂,嚟個全身搜索摸勻我全身
再用對勁波磨磨夾夾,補補身試下我身上嘅味道
我同我細佬就梗係醒晒啦,到我服侍番阿湘先嚟個碰碰車
再下攻一對山峰搓揉無離手,再出我舌尖遊到佢肚皮大髀
又玩鮑鮑好快就見水,阿湘都快失守,同我細佬變大一樣都係好易失守
之後就由碰碰實變成中車再變深車
好彩就梗係我擦咗牙不過都仲有少少酒味嘅,我都係飲啤酒啫
最後大家就開始合體,阿湘已經忍唔住喇好似好想要咁
結果係佢主動嚟個女上仕落嚟搖,跟住換床再搖過
我就轉床邊後推,再轉位玩大分腿男上,呢下就變成深車喇
講真阿湘又真係好好推好好攬又好波皮膚又滑又有長腿
要加分我俾佢90分

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復