查看: 2353|回復: 4

[鳳 城] [Diubouli報告]【鳳城】靚女車神超強服務·阿信

升級  44.81%

二星會員

[Diubouli報告]【鳳城】靚女車神超強服務·阿信
http://sn11.cc/thread-2250368-1-2.html

鳳城 阿信

今日真好彩,又俾我約到貌似梁小冰嘅女神,仲要係早餐時段,諗起都興奮。

入到阿信間專屬房,關門之後,阿信已經急不及待攬住同我車,佢嘅甜美笑容同熱情如火嘅態度,我諗真係冇乜男人唔俾佢融化,佢話見到我特別開心,因為我鍾意笑,我就同佢講見到咁熱情嘅靚女點會唔笑,講完笑之後各自除衫,囡囡服侍周到,幫我掛完衫就拖住我手入去沖涼,囡囡先提供漱口水俾我漱口,跟住又大車一陣,車完就玩前後BM,再玩波波夾腸,跟住再玩鮑魚磨J,真係爽到不得了,最後就玩埋水簫,都係高水準表現。

乾身後趴喺度,囡囡波推完之後再用嘴慢慢錫,錫到落屁股就叫我趷高pat pat,做毒龍同狗仔簫,兩項都非常刺激,跟住轉身,囡囡先用漱口水漱口再同我大車,跟住就錫佢波波啜佢粒的,囡囡然後錫我兩點,再慢慢錫落去,跟住就集中火力對付小鋼炮,好快就俾佢吹到硬晒,我要求囡囡轉六九姿勢,點知囡囡同我講佢等咗我呢句好耐,囡囡立即轉過嚟,將隻鮑魚就晒位俾我錫,啜豆奶鮑我強項,舐到囡囡震幾震,但係囡囡都吹到我頂唔順,我感到就爆就叫囡囡幫我上套,跟住囡囡坐上嚟,不停前後磨,感覺佢妹妹都幾窄,望住佢個靚樣同惹火嘅身材,真係好正,囡囡又彎腰同我大車,真係非常興奮,差唔多爆就轉返男上,攞返主動權,囡囡擘大腳配合,比我下下到底,一路大車一路揸波,興奮到極點,囡囡啲呻吟聲都好好聽,就係咁抽插多兩三分鐘就射晒俾佢,囡囡攬住我繼續車,直至小鋼炮軟晒先俾佢出嚟,囡囡幫我清理完仲幫我按吓腳,真係服侍周到,靚女仲要有咁好服侍,所以久不久都想返食一次。

註:Diubouli報告-鳳城/三川/太子/金田/多港/春秋/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

[Diubouli報告]【鳳城】靚女車神超強服務·阿信
http://sn11.cc/thread-2250368-1-2.html

[Diubouli報告]【鳳城】熱情如火·阿信
http://sn11.cc/thread-2245410-1-2.html

回復

升級  20%

三星會員

好似冇提過係大波
回復

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!

【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復

升級  42.22%

二星會員

優點太多 應該未能盡錄
回復

升級  93.33%

一星會員

多謝師兄的報告
回復