查看: 211|回復: 1

[麗 泉] [薯頭報告]【麗泉】重型心口大騎樓·78號

升級  18.88%

四星級會員

擒日下晝收工就揼個骨,記得係好耐以前星期六仲要返長短周
而且係會北上玩,講到明就係直接上三沙一水,而當中就係沙嘴多
留夜過夜就梗架喇,攬女上房先嚟個短聚,再落返卡啦OK房再飲
唱到點半飲到好醉再過旁邊食個茶餐廳宵夜或者買啲街邊嘢食
長周要中午12點至1點收工,荃灣小巴去旺角約埋朋友一齊搭火車又有
直接搭48X去禾輋經沙田火車站喺車頭等朋友又有
短周唔使返工就一係約朋友旺角等,我就喺先達旁啲機舖等朋友
一係就十點零食完少少早餐就由觀塘搭70X翠屏村又真係同車號一樣係70分鐘去到上水
食支煙就上水搭火車上去,有時就星期日瞓醒同夜總會K女食埋中午嗰餐打下桌球或者碌保齡球,四五點就返香港
一係就四五點再飲多幾個鐘,10:45就一定要埋單走
因為嗰陣係11:30收關,星期一要正常返工架,咁梗係唔留多晚啦
唔通星期一朝早六點幾咁樣起身衝返落嚟香港開工咩
呢啲都係講緊2000-2002嗰兩三年嘅事,之後識咗香港女朋友即係而家老婆
就無再北上喇,亦少咗去夜總會唱歌攬女呢舖癮,當然就係變咗骨癮
係上晒癮鍾意咗揼骨,酒係會飲,不過都係打邊爐旺角啲食店劈完飲完就去附近揼骨
山東街間肥牛火煱都算係我半個主場,當然都有廣東道又記同埋衫樹街骨煲皇,行遠少少就太子嗰邊春秋火鍋四季火鍋仲有係來發館
都係鍾意打邊爐飲酒多過小菜同打冷
但就共通點係飲完食完就揼醉骨,不過今次就揼早骨
應該係叫揼下畫骨,點半做完嘢就近近哋行過都係山東街嘅麗泉
都多師兄呢個時候去麗泉救火喎
見啲locker都用得七七八八好彩都仲有沖涼格
試過再多人啲我就入乾蒸房焗住先囉
唔通企喺度等其他師兄沖完涼先到我咩
人物就被介紹呢位78號大心口年齡就大約30頭左右
上圍就大約34-35左右C或D盃,下半身就走肥
上重下輕係靚身形,樣都ok有少少韻味女人味姣姣哋就最啱我
揼中力,招呼就嚟個動手放我腳上佢大髀度,大把空間俾佢尋寶動作
溫柔嫻熟範圍大,由耳頸到腳趾罅都係佢照顧地帶
自然就係全身痕有種飄飄然快感傳遍我全身血管
波地做完背再做正面,呢對厚肉雙燈簡直就係超刺激
再嚟個由淺入深嘅演唱大合唱,我都無停過同佢驗身仲關照埋佢細妹添
結果係我愈嚟愈硬佢妹妹就濕到透,最後我哋就正式咁結合咗
女上又有男上又有側側哋玩側擊旁入又有,我就盡情滿足晒我手癮
呢種大波妹當然唔可以放過佢啦,整體又真係好大滿足
佢揼又得招呼又爽又好身材,啱食啱揼又啱玩家用唔使八舊食到呢條女係值晒抵玩

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復