查看: 2761|回復: 6

[鳳 城] [Diubouli報告]【鳳城】再戰紅牌·麗盈

升級  40.74%

二星會員

[Diubouli報告]【鳳城】再戰紅牌·麗盈
http://sn11.cc/thread-2249807-1-2.html

鳳城 麗盈

今日真好彩,又約到麗盈,準時到達。
入到佢間專屬房,見麗盈容光煥發,我讚佢好似後生咗又靚咗,佢就讚我仲係咁靚仔咁有型,互相恭維完之後就各自除衫,囡囡身材仲係好Fit,靚腰大波,見到佢對靚波就忍唔住,先揸後啜,一啜粒的即脹,囡囡好配合,我啜完咗邊嗰粒佢俾埋右邊嗰粒我啜,跟住就入去沖涼。沖涼都好仔細,先有漱口水漱口,跟住大車一陣,然後就錫我Lin,前後BM後就冰簫,非常舒服。
干身上床,囡囡用條濕潤嘅脷喺我背部漫遊,然後再用波波做一次,跟住叫我趷高pat pat做毒龍同狗仔簫,囡囡好有心機,喺菊花袋底波子棍頭幾個部位不停來回重複,非常刺激,然後轉身,囡囡先漱口,跟住同我大車一輪,再俾個波我錫,囡囡都好享受俾人錫,發出輕柔嘅呻吟聲,跟住就幫我吹奏,不停吸啜下下深喉,囡囡自動轉六九俾我錫吓佢隻冇毛嘅鮑魚,啜豆奶鮑一陣,佢隻鮑魚就濕晒,小鋼炮亦都硬晒,就示意囡囡可以帶套,囡囡自動坐上嚟,周感相當唔錯,囡囡慢慢Un,又彎腰同我車,再錫我 Lin,我就一路揸住佢對波,再用手指掃佢粒的,兩粒的都脹卜卜,過咗幾分鐘見囡囡有啲攰,咁我就話我來接力,囡囡瞓低擘大對腳,上面一路車住,對手揸住對波,下面不斷抽插,囡囡個樣好興奮好享受,仲話要快啲大力啲,咁我再加快速度大大力抽插,過多兩三分鐘就興奮地派彩,跟住就感到佢妹妹嘅強力收音,真係好爽。囡囡幫我清理完仲按下腳,然後已經響鐘,又要沖涼走人。
總括嚟講,囡囡樣子順眼身材Fit,每項服務都高水準,態度熱情投入,享受性愛,所以久不久都想返食一次。

註:Diubouli報告-鳳城/三川/太子/金田/多港/春秋/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

[Diubouli報告]【鳳城】再戰紅牌·麗盈
http://sn11.cc/thread-2249807-1-2.html

[Diubouli報告]【鳳城】享受性愛·麗盈
http://sn11.cc/thread-2247204-1-2.html

回復

升級  24.44%

二星會員

Very nice and details reports, thanks!
回復

升級  33.33%

一星會員

真係羡慕c hing可以約到
回復

升級  50%

一星會員

kkdayly 發表於 2024-9-11 11:17
真係羡慕c hing可以約到

應該己有私訊
回復

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!

【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復

升級  83.33%

一星會員

多謝師兄的報告
回復