查看: 2761|回復: 6

[雲 來] [C7RONLADO]【雲來】近期值得返食·霏霏/YoYo

升級  37.41%

二星會員

[C7RONLADO]【雲來】近期值得返食·霏霏/YoYo
http://sn11.cc/thread-2249784-1-1.html

近期值得返食有波同大波之選·霏霏/YoYo

霏霏
年齡:3中
樣貌:7分 唔算相頭組 但皮膚唔錯唔算化好厚妝 小小包包面
身形:160左右 比C大小小 但應該未到D 中啡 最緊要乳暈唔大同寶貴地係挺 唔係墮 小小腩 但係手腳係瘦嘅 皮膚算係幾白滑
服務:因為佢真係第一日返工 服務有少少欠奉 有好多都唔太熟手 但叫佢做啲乜亦好少托手踭 都算,配合到高  女上佢唔係太識郁 不過可慢慢調教 六九同毒龍,我都唔好 所以skip咗
車牌:主動車過嚟係大車嘅  不過到時都係睇囡囡嘅心情
過程:由於早咗去而前台話要等一陣 咁我入房,點知瞓着咗 半個鐘都未見人 之後打去前台先見到霏霏入嚟 原來因為係新人 所以人哋叫佢上鐘佢都唔識
佢入到嚟同我say sorry 俾我感覺幾搞笑 變相迅速破冰 跟住大家吹吓水呀,互相摸吓摷吓 幫大家除衫 都幾有女朋友Feel 但今日可惜嘅第一次沖涼嘅時候係冇熱水 所以沖咗一陣凍水就出咗去 所以沖涼部份今次skip咗 出咗沖涼房後 突然從後攬一攬我又幫我抹身 身體互相貼近 咁我就轉頭攬住佢 佢亦好主動錫埋你 大車咗一陣 我哋喺床上攬住都繼續車緊 而我用手摸佢啲皮膚的而且確好白滑 而佢都用手去撫摸吓J J 不過佢比較敏感 車吓揸吓佢個波 冇幾耐佢用下便夾住我大髀而我Feel到佢下面好濕 我仲問佢,你咁快就濕晒 佢話好耐冇做 今日第一日返工 跟住佢話我條J size幾好 等佢幫我吹硬佢 不過佢吹簫嘅技術普通中等級數 唔會速度好快咁樣幫你係咁吹 有啲節奏感慢慢吹 不過佢深喉就唔太深 同埋就比較單一啲含住嘅時間內 但係比較缺乏用條脷去舔
不過如果你提醒佢 佢係會有進步嘅 本來想磨吓 但囡囡就唔太想 佢啱啱做怕有BB😂所以我就冇勉強跟住上套入正題啦 女上就真係唔係太識郁就冇乜經驗 要你自己就住個位去同佢玩 不過佢反應好真實,而且好敏感亦好enjoy 呻吟性不斷 如果想食女朋友Feel嘅不妨可以試吓 不過如果你要好公式化嘅服務就有啲欠奉嘅 所以自己衡量 不過對我嚟講我會把握現在呢個新手時間去返食 當太公式化嘅時候就冇咗依個感覺 所以返食我會俾10分

YoYo
年紀:3尾
樣貌:8分 都算相頭 會化妝 不過有少少魚尾紋 但係樣子上係吸引 有少少混血嘅感覺
身形:163左右 壺蘆身形有少肉地 但唔算肥係見到條腰 比D cup大小小可能接近有E 而且皮膚好滑又軟熟 係愛不釋手類型
車牌:第一次喺度搵佢小車 但可能熟咗,因為我都搵咗佢兩三次 現時可以大車
因為我就唔太鍾意做背 所以背面部份我skip咗佢 所以我冇玩毒龍 六九我自己都唔太好skip咗 所以我唔知道有冇
過程:入嚟着住件白色恤衫黑色嘅內衣其實係幾吸引 好多時佢鋪毛巾嘅時候我已經忍唔住同佢抽吓水先 因為佢皮膚真係滑,而且從後攬落去好軟熟 感覺個Feel幾好 鋪完床通常都摸吓摷吓車吓 玩到剝晒衫先入去沖涼 佢沖涼部份比較一般 水簫都係得幾下 不過你諗吓佢對咁軟熟嘅大波係你身上磨黎磨去 嗰種感覺真係值回票價 喺床上佢最叻就係吹簫 獅子搖頭 同好識得點樣去挑引你 所以感覺係好正 而我對於佢最鍾意嘅動作就係男上 因為男上嘅時候 佢好似AV咁用兩隻手夾住佢個對波 一郁佢對波浪下浪下 視覺感好正  如果想食皮膚滑軟熟大波嘅調情少婦 係一個非常好嘅選擇 返食就唔使講,我都食咗幾次
何況佢未做雲來嘅時候 其實我已經識佢 不過喺邊就唔講啦,因為始終佢未必想提起

我自己本身係鍾意有波(起碼C以上),但係身形唔太肥 因為大家都知道如果出嚟指壓玩講大波嘅通常都係肥同個肚腩好大 而呢兩個應該係我近期喺雲來會返食嘅對象 一個有波嘅女朋友 另一個大波嘅調情少婦 兩個我都鍾意

註:C7RONLADO-雲來/怡春
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  33.33%

一星會員

好似唔錯喎,今次真係想入霏霏咯🤭🤭
回復

升級  37.41%

二星會員

徐錠富 發表於 2024-9-10 22:03
好似唔錯喎,今次真係想入霏霏咯🤭🤭

兩個都唔錯㗎 睇吓你自己鍾意邊隻Feel  不過今日去搵已經full咗😂
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  1%

三星會員

小琪 發表於 2024-9-13 14:33
多謝哥哥精彩報告!多謝支持!

我揀Yoyo
回復

升級  37.41%

二星會員

elsa168 發表於 2024-9-13 15:07
我揀Yoyo

難以選擇喎 不過Yoyo都係正