查看: 1737|回復: 3

[春 秋] [Alexwong148]【春秋】2Q之旅·依依 (新人帖·有圖)

升級  53.33%

一星會員

春秋 依依 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Alexwong148]【春秋】2Q之旅·依依 (新人帖·有圖)
http://sn11.cc/thread-2249775-1-1.html
註:依依 通常返 14:00-02:00

有圖有真相

2Q之旅好好好勁功夫·依依

今日做嘢淋左成日雨,諗住搵個地方沖返個熱水涼。跟手打去春秋問下靚女鐘房睇下有咩好介紹,都介紹左好幾個名俾我,本身問我有咩要求我就話簫工要好嘅,但佢講個幾個我之前都做過感覺都一般,係去到最後一個佢問我做過依依味,我話呢個味做過。佢就話功夫好好,好勁抽。咁我就話試下啦。
上到去安排左間大房俾我,入去等吳洗5分鐘囡囡就入嚟,一開門望落去囡囡到好普通,咁我都抱住試下既心態去馬啦,咁囡囡幫我除衫掛好就一齊沖涼,當中有話題講既,吳會靜個鬼你有你做佢有佢做嗰隻,咁都幾好,沖涼都沖得仔細,全身都洗得好乾淨。body各方便都做足,咁到佢開始用口去進攻,第一下由上身開始,啜落黎我就知呢個女一定唔少嘢,因為啜落黎係順滑,唔會嚡口,咁嗰陣我已經知道呢個囡囡簫工一定不得了,跟住佢就由上而下去到對住我細佬進攻,一吹落去嗰下已經不得了,超舒服,好快細佬已經硬左,然後就出去抹乾身就上張床準備等囡囡嚟服侍我,咁喺床上面做服務嚟嚟去去都係嗰幾味,但係個重點我係想講,由於佢簫工真係唔係講得少,好快就俾佢吹爆咗,跟住佢就幫我周圍按摩下,喺佢吹爆我嗰陣我當時心諗咁快就玩完要出去?但係佢按摩咗一陣就好似知道我上嚟多Q,好似知道我個心諗緊乜咁,跟住佢再用把口進攻,當我細佬再次俾佢吹到硬起嗰陣我已經心諗唔係又想再吹爆呀嘛,點知佢真係知道我諗咩咁,就同Siri我上套就坐係我上面做,然後我就調返轉,我採取主動好快我就喺返上面,抽插咗好多下就派彩結果完成咗兩條之旅,但係竟然我不敢相信就係當我做完沖完個涼出黎仲有時間整。係好n耐味試過咁

形容吓個囡囡先
外貌: 真係好普通
身材: 靚身形(唔肥唔瘦)波大既但吳算得係巨乳(一手揸唔晒)
服務: 簫功(超級勁)唔係講笑,有毒龍,但係我冇試到

註:Alexwong148-春秋
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

升級  33.33%

一星會員

👍 EE 戰國 中流砥柱 佢哋簫👸特別多 柔美也吹簫不下於佢!
回復

升級  53.33%

一星會員

補充返少少: 我覺得佢既簫個種舒服係自然,係忍唔住個隻爆,因為有啲吳係咁,我試過好幾個女注明有幾勁,但試完都係一般,所以呢個囡囡,一定吳係食相頭,但要食服務既話我覺得係值得推介俾人,我個人應為真係冇得輸個隻(以服務黎計)
回復

升級  53.33%

一星會員

咸怲炎 發表於 2024-9-9 21:54
👍 EE 戰國 中流砥柱 佢哋簫👸特別多 柔美也吹簫不下於佢!

好,有機會我都試下柔美。我個人認為手簫好先決條件係要滑口,因為我真係睇d其他女又話勁,但試咗都吳係個回事,好慘,有啲又話好但一嚟就有齒感直頭痛Tim。
不過下次會試吓你講個個柔美,因為我都味做過,如果係n年前個個就有
回復