樓主: Firetom

[話 題] 話題:傳說中就算有返工都約唔到嘅囡囡

升級  33.33%

一星會員

戰國小曼
回復

升級  43.33%

一星會員

ome 發表於 2024-9-11 23:59
難得 , 有人仲係理性 !

理性既人其實有好多既~正常人做過1.2次傻仔~就知唔值得去咁做~ 朝早流流好似排隊黨咁去畀錢食女...
講真~我都試過~ 麗盈起碼40中~ 不過又咁~ 40中咁既身形都係幾唔錯~.不過個樣我真心覺得係麻麻LO...咁唔緊要~你話食服務都OK~. 但另一個 糖糖啦WO....哇呢件真係極品~
以前係舊場已經中過1次伏~ 黑.肥.樣又....(好恐怖D牙..又爆又黑)~有人問仲可唔可以車...我真心望都唔敢望~仲車...可能又真係年輕~不過我自問30頭~見到佢真係想彈鍾,但又大把師兄去追~真係冇解~
點知轉左水餃話新女睇完報告就去試 唔知打電話約左`.....
一開門個下呆Q左~
不過算啦~過左去~ 再講 呢個Post 又會被滅聲~自己知唔中伏咪算~
回復

升級  50%

一星會員

雷蛇 發表於 2024-9-16 12:22
理性既人其實有好多既~正常人做過1.2次傻仔~就知唔值得去咁做~ 朝早流流好似排隊黨咁去畀錢食女...
講真~ ...

我真唔信咁多人搶住返食既C兄都睇唔到的缺點衹有你開了C眼睇到,
樓主衹有一個目的,惡意攻擊。
回復

升級  33.33%

一星會員

Lkc580602 發表於 2024-9-16 16:00
我真唔信咁多人搶住返食既C兄都睇唔到的缺點衹有你開了C眼睇到,
樓主衹有一個目的,惡意攻擊。 ...

絕對認同
回復

升級  86.17%

三星會員

我差思淇,佢真係唔返

和漪漪,佢收5pm,我我未放工,另外佢又唔返星期六日

所以,我只係覺得大家唔夾到時間

小S唔返,我就搵多啲甜兒,佢容易D
只於糖糖和麗盈,偶然用報告獎找她倆
回復