查看: 2521|回復: 6

[指 壓] 指壓新手想問睇完囡囡唔啱可唔可以走?

升級  33.33%

一星會員

如題 小弟爬文睇咗好多師兄出嘅報告
從未試過上去指壓 小弟有以下問題

-上到指壓會有房鐘比囡囡嘅相冊你睇?或者自己上網睇定邊幾個啱心水就同佢約?

-假設睇完啲囡囡都唔合心意,可以講聲唔好意思然後走呢?

-如無約時間,直接上到指壓地方,會唔會見到其他師兄,一齊係度等囡囡嘅尷尬場面?你眼望我眼呢?

小弟唔識,希望咁多位師兄可以分享。有啲咩野要注意?想請教下。

回復

升級  63.33%

一星會員

好簡單 入到去 入房等 如有房滿在廳等  keeper 問什麼類型  可介紹  女入房 合心意 𨳒。不合心意 下一件  二至三件如果真的不合心意。你說亞哥哥唔好意思 下次再來看看。打擾唒!無相冊。
回復

升級  43.7%

二星會員

如有自己爬完文,想預約未試過嘅女,可以打電話預約,但如果者做過該囡囡,講明約某某"點睇" 會好啲,睇完真係好唔啱,都冇話唔彈得,但一般預約得,好好醜醜我都照食。
回復

升級  36.67%

一星會員

Bbjohn 發表於 2024-9-5 12:40
如有自己爬完文,想預約未試過嘅女,可以打電話預約,但如果者做過該囡囡,講明約某某"點睇" 會好啲,睇完 ...

係 如果預約咗就 一般都照食㗎啦
預約就睇吓 唔超過三個 唔啱就走
回復

升級  2.22%

二星會員

我比較怕事,唔敢走人,求其揀個唔太差就算
唯一係試過係櫃檯就咁問鐘房想要既女有客,淨返d真係完全唔想試既,我就走人去另一間
回復

升級  50%

一星會員

kwong1000 發表於 2024-9-9 17:59
我比較怕事,唔敢走人,求其揀個唔太差就算
唯一係試過係櫃檯就咁問鐘房想要既女有客,淨返d真係完全唔想試 ...

睇你個場熟唔熟,熟客任你揀都唔會詐型。唔熟就要睇邊個場,我在水餃店見過有人彈左7,8個走人都冇問題。
回復

升級  74.08%

三星會員

基本現在香港指壓場, 無論你預約左或即場上去, 睇唔啱, 你可以走, 如新手有疑惑, 你可以在開口同鐘房講 "我未做過要睇一下先" , 通常你睇了兩、三個唔啱, 你都會走, 今時今日服務態度是這樣的, 除非你個人是非常極度不正常玩野, 你睇唔啱走人沒有問題(不會有後果)
回復