查看: 3562|回復: 8

[雲 來] 首發:[Diubouli報告]【雲來】享受型人妻·Ada

升級  40.74%

二星會員

首發:[Diubouli報告]【雲來】享受型人妻·Ada
http://sn11.cc/thread-2249483-1-2.html

雲來  Ada

見雲來有新女又去試一試,book好時間準時到達。
囡囡入到嚟,第一個感覺係身材好好,高挑纖瘦,樣子都算順眼有笑容,仲有啲鬼鬼地,大約三尾四頭,閑談幾句之後就各自除衫,對波波脹卜卜,應該係B尾C頭,中雲中的,靚腰長腿,跟住入去沖涼。先提供漱口水漱口,沖涼都非常仔細,然後前後BM,都算舒服,我就揸揸佢對脹卜卜嘅波,感覺係高質中超,手感可以,然後試車,成功可大車,車咗一陣先俾佢做水簫,都吹得唔錯,幾下深喉,相當刺激。
上床之後做背,先做波波漫遊,然後用濕潤嘅脷奶勻全身,都非常舒服,囡囡冇主動提供毒龍,我亦都冇特別要求,跟住轉身,先攬住車車,然後跟住吹簫,囡囡好有心機,慢慢吹,又識得搵敏感位置,喺龜頭不停打轉,啜波子奶袋底,非常刺激,囡囡仲自動轉六九姿勢,就位俾我舐鮑,鮑魚乾淨冇味,啜豆捽鮑一輪之後,妹妹開始出水,小鋼炮亦都進入狀態,就叫囡囡幫我上套,女上不停䟴,然後前後磨,周感都算窄,囡囡捉住我手揸佢個波,囡囡樣子非常興奮,然後轉狗仔後入,感覺妹妹更窄,從後捉住佢條靚腰不停推進,囡囡呻吟聲不斷,望住側邊鏡欣賞囡囡嘅身材,確實好看,推咗兩三分鐘,感覺就爆,就轉返男上,一路車住一路揸波,下邊繼續抽插,囡囡自動擘大腳配合,下下到底,抽插多兩三分鐘就射晒俾佢,囡囡攬實我條腰,叫我享受吓佢啲收音,包到好實,感覺好正,過咗成分鐘先俾小鋼炮出嚟,囡囡幫我清理完,仲幫我按腳,跟住就已經響鐘。沖完涼臨走,囡囡話好享受同我做,叫我快啲再搵佢。
總括嚟講,囡囡樣子順眼,身材高挑纖瘦,高質中超手感可以,享受性愛,值得一試。

註:Diubouli報告-雲來/鳳城/三川/太子/金田/多港/春秋
Superadmin

回復

升級  96.67%

一星會員

服務一流,但中超
回復

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  33.33%

一星會員

想問係咪上年果個ada?,還是新的
回復

升級  24.44%

二星會員

High quality fake ball still can have a try, thanks!
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  33.33%

一星會員

謝謝報告,搵日試試。
回復

升級  12.96%

二星會員

假波就弱D啦,不是我杯茶。
回復