查看: 2244|回復: 7

[怡春苑] [MorrisDu報告]【怡春苑】定期返食穩膽·E蘭 (有圖)

升級  98.89%

二星會員

怡春苑 E蘭 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[MorrisDu報告]【怡春苑】定期返食穩膽·E蘭 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2249305-1-1.html
註:E蘭 通常返 10:00-20:00 / 153cm

有圖有真相

一直有幾個時常會捧場的穩膽囡囡, E蘭就係其中一個,重點係E蘭既招呼非常到位,永遠唔會揸流攤,盡心盡力做好服務,值得持續支持。外型方面佢都算幾嬌小玲瓏,但波波有一定睇頭,夠晒揸手,相頭唔錯,以招呼為賣點的囡囡已很不錯。所以我每次搵E 蘭都會抱住做大爺既心態,乜都唔做等佢服侍。

E蘭服務態度當然非常好,每次佢都會先幫我除衫再抽下我水,之後更會即時奶下我雙lin作為挑逗,好想就地先黎一Q,但自己知自己事,年紀大都係一炮貨,所以佢讓我好進入狀態後就留力之後慢慢玩。跟住係浴室又係E蘭既表演場地,係入面都有好多野玩,洗pat櫈上俾佢慢慢跪係度吹奏,仲有極深喉,小D定力都會好易俾佢吹爆,玩完吹功仲有前後body加夾腸仔,所以係浴室都可以玩好耐。乾身上床繼續做大爺,全程E蘭自動波處理,吹功強勁,唔叫唔停,一邊揸佢靚波,一邊嘆佢簫技,實在享受。

上套插入周感佳,先女上俾佢顯露騎功,果然冇令我失望,始終都係強勁招呼型見稱,E蘭唔會慳力,好用心扭動蛇腰好易會俾佢坐爆,所以即時叫停轉玩男上,重插幾十下之後再轉玩掛鼓,因為囡囡比較細粒輕身,所以玩掛鼓都好適合,而佢都好識玩,攬到我好實,一齊享受高潮,好滿足的一Q,所以定期都會返食E蘭,特別介紹俾各位穩陣派稍兄。

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:MorrisDu報告-怡春
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  33.33%

一星會員

請問咩年紀?
回復

升級  33.33%

一星會員

細粒掛鼓正呀
回復

升級  5.83%

三星會員

E蘭獨龍好賣力,頂到我人向前,口簫都唔錯,對奶幾好手感,pat pat 有肉,狗仔正,又有口爆,早餐低玩
回復

升級  33.33%

一星會員

一直想試
回復

升級  4.77%

13萬

1萬

金卡會員

可以做2 Q,服務一流!
【怡春苑】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【怡春苑】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【怡春苑】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【怡春苑】指壓報告~*報告·請按這裡
【怡春苑】新人報告~*報告·請按這裡

查詢預約:電話: 2381 1423 / 電話: 2381 1376
預約熱線:手機: 6359 7976
回復

升級  23.08%

四星級會員

謝謝報告
回復