查看: 1896|回復: 4

[怡春苑] [SSFF報告]【怡春苑】簫后美乳·美娜 (新人帖)

升級  80%

一星會員

[SSFF報告]【怡春苑】簫后美乳·美娜 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2249256-1-1.html

看過師兄們數篇給美娜之正面評語,今天一試並出報告如下:
約三中至尾,不靚,但順眼,一般 C9 樣,有微笑,約155,瘦底,手脚幼細,波大得嚟好靚,約 D,因此女身形較幼細,故個波比例上感覺好大,亦是小弟見過眾多波中算數一數二靚,軟綿綿,唔墮。
過程:沖涼無甚麼特別,有水簫,算細心;床上功夫亦無特別,我不好毒,無要求,不知有冇提供。
最欣賞是她的吹功,無得頂,超級舒服,吹到唔叫停唔停,指壓經驗中是頂班。
扣分是項:做完她自己走去了沖身,回來後陪瞓休息一會後,我起身去沖涼,她說已沖,沒有再幫我沖身。
不滿怡春苑:第一次去這個場,特價時段寫明 $380,預算俾 $500,收回 $100 就算;畀錢時,只找回 $110,見到咁,即取回 $110 走人。
結論:喜歡瘦底大波及吹簫就絕對可試,一定不會跌錢。

註:SSFF報告-怡春/金田/美妙/浪漫/三川
Superadmin

回復

升級  80%

一星會員

Sorry,忘記一樣報告,美娜肚皮有一條長笆痕,可能是開刀生 BB 留下的。
回復

升級  1.48%

二星會員

是否冇車、69、獨龍、磨棍 ?
回復

升級  80%

一星會員

biden 發表於 2024-8-28 20:37
是否冇車、69、獨龍、磨棍 ?

有中車,無 69,無磨棍;独龍我唔好,故無要求,不知有無提供。
回復

升級  83.33%

一星會員

多謝師兄的分享
回復