查看: 2531|回復: 6

[雲 來] [adjust2020]【雲來】巨乳·LV

升級  95.19%

二星會員

[adjust2020]【雲來】巨乳·LV
http://sn11.cc/thread-2249236-1-2.html

雲來呢個巨乳LV想試好耐,但唔係成日見佢上名,但見上名就好快full,琴日有幸比我book到我想要嘅時間,準時到達,無耐LV就進來,樣正常入到閘,4+有啲老態,身高比較高,再望去重點,未除衫見唔到有幾巨,嗰下個心有啲沉一沉,到除晒衫先見到1對巨乳係幾咁巨,介紹寫F級,我估唔止F,剩係玩波都抵,到沖涼,會係沖涼房同你按下背,無水簫,上到床都係嗰啲,服務無咩驚喜,但又無咩失望,我無試獨龍,見佢無問又無主動做,我又無提出,獨龍我做唔做都得,吹簫算舒服,有幾下深喉,會一路吹一路用手玩袋袋,無問有無口爆,主動上套,女上視覺一流,睇住對波搖來搖去,唔得,我要好好幫LV扶住對奶,等佢無咁重負擔,對奶任揸任啜,玩夠就轉狗仔,籮算大,幾好推,中途打左幾下鼓,打落去LV會再淫啲叫配合你打佢鼓,之後轉正面男上,一面揸住巨乳轟LV,好快射晒入套,LV幫除套,以為有事後簫,結果係無,大家沖涼走人。

全個過程除左巨乳外無咩特別,但會返食,始終玩對奶都抵。

註:adjust2020-雲來/浪漫/翡翠/京華/怡春/多港/來閣/金帝/金豐/金鑽/春秋
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  24.44%

二星會員

Nice report and thanks!
回復

升級  46.42%

三星會員

c兄,LV有沒有大車69?
回復

升級  95.19%

二星會員

oldman28 發表於 2024-8-29 08:08
c兄,LV有沒有大車69?

我沒有考牌,不知道有沒有
回復

升級  80%

一星會員

佢周感比較闊
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告,多謝支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復